Slutt: FUVO – Ull/Kisa2 0-0`q

Mandag var det storkamp på Mo´n da serietreer FUVO tok i mot serieleder Ull/Kisa 2 til kampen om det som trolig avgjør om Opakerlaget fremdeles er med i kampen om opprykk til 3.divisjon, eller om det toget har passert i full guffe, mens Ørjan Heiberg sine gutter stod igjen på perrongen.

FUVO har vært nede i en bølgedal og har kun to seiere på de seks siste matchene, mens Ull/Kisa2 står med full pott og haug med plussmål. Spørsmålet var om FUVO klarte dra fordel av en ikke akkurat perfekt gressmatta, i møte med kunstgresslaget.

Med tre sene scoringer i 80,89 og 90 minutt snudde FUVO vårkampen til sin fordel, men denne gangen skulle det bli betraktelig vanskeligere.

FUVO Åpnet kampen best og kom til omgangens første store målsjanse etter 30 sekunder. Kisa2 kjempet seg etter hvert mer inn i kampen og hadde trolig en ball over streken, men verken dommer eller linjemann gjorde noen tegn. I stedet holdt det på å bli mål i den andre enden av banen, men kontringen og skuddet fra Brenna gikk like utenfor.

Etter pause var det FUVO som kom til de store sjansene og var nærmest seieren. I kampens siste minutt fikk hjemmelaget en siste store mulighet da Armin Sistek spilte frem Kim Brenna, men avslutningen gikk over. Den var stor og det hadde ikke vært noe å si på om FUVO hadde dratt hjem seieren.

Med 0-0 så skiller det fremdeles 7 poeng mellom lagene. Opprykkstoget har ikke passert Opakermoen ennå, men toget ser ikke ut til å stoppe på Opaker.