R&Å3 med storseier

Stian Linderoth-Jensen scoret tre mål i storseieren over Bøn2

Snudde 0-1 til 8-1 seier

Lagleder hos R&Å3, Gøran Johansen, konstaterte at det utover i 2.omgang ble «Walk in the park»

• Ja, det ble en skikkelig storseier.  1.omgangen var dårlig, og lite å skrive hjem om. Vi startet elendig de 10 første minuttene, slapp inn et billig mål, men utlignet til 1-1 etter halvspilt omgang.

Hjemmelaget styrte det meste av spillet før hvilen, men skapte ikke de største sjansene.  Mathias Swart viste imidlertid klasse da han med et følsomt langskudd utlignet. I pausen ble laget enige om å gjøre noen små justeringer, som de hadde tro på skulle gi flere mål.

Som sagt som gjort. 2.omgangen hadde ikke passerte minuttet før Kristian Mathisen sendte vertene opp i 2-1. Derfra og ut var det kun ett lag på banen. Laget kjørte som en dampveivals over motstanderen og ga seg ikke før det stod 8-1 på måltavla.

• Dette var moro. Vi vartet opp med mye godt forarbeid før scoringene. Vi skapte haugevis med målsjanser og gikk fra 1-1 til pause til å vinne 8-1. Man kan trygt si det stinka piss av Bøn-spillerne når de kom hjem til sine kjære, etter vi pissa på dem i hele 2.omgangen, forteller en meget fornøyd Gøran Johansen til Nesfotballen.

Målscorere for R&Å3 var Stian Linderoth-Jensen 3, Kristian Flekke Mathisen 3,Mathias Swart og Toma Rimac

Neste kamp for R&Å3 er søndag 26.august, borte mot Sand 2

R&Å3 stilte med følgende lag: Eirik Sannerud Moe, Ruben Kristengård, Stian Hartweg, Sigurd Skogholt Løken, Anders Kjensli, Svend Oskar Sundseth-Bråtho, Kjell Myhr, Kristian Flekke Mathiesen, Gøran Johansen, Jens Kristian Hatten, Toma Rimac, Stian Linderoth-Jensen, Jens-Fredrik Bergli Nygaard, Marius Sormerud Johansen, Sigurd Flekke Mathisen, Mathias Alexander Swart, John Kristian Lystad og Robin Alexander Olafsen