Haga tapte jevnt oppgjør

Haga manglet flere spillere av forskjellige årsaker, noe som ga trenerduoen Thomas Haakonsen og Einar Jurs noen utfordringer på noen plasser.

Haga lå under 1-0 til pause

Hjemmelaget åpnet i et høyt tempo, spesielt sleit Haga med spiller nr 26 Arian Bashiri, som herjet med sine rykk og driblinger. Det var også nettopp denne spilleren som sendte Løvenstad2 opp i ledelsen etter 11 minutter spill.

Det tok halve omgangen før Haga klarte å få noenlunde kontroll på Bashiri og endelig fikk lov til å ta del i matchen. Vertene hadde fått med seg at Håkon Vestmo har banket inn drøssevis med mål for Haga de siste sesongene. De svarte med å takle han såpass hardt at han til slutt måtte gå av, og like etterpå måtte også Timmy Steven Korsgård Gundersen forlate banen etter stempling i kneet.

• Spillet bølget frem og tilbake og det kunne fint stått 1-1 når ballen havnet hos Håvard Kvinge, som bare skulle plassere ballen bak en utspilt keeper, men han tenkte mere på hvordan stjernetilværelsen på Haga skulle bli? og klemte ballen utenfor, forteller Pressekontakt Thomas Smemo Wego til Nesfotballen.

Etter en jevn første omgang var det allikevel Løvenstad 2 som kunne gå i garderoben med 1-0 ledelse.

Uflaks, udyktighet og misbrukt straffespark

Haga startet andre omgangen best og kom til flere store målsjanser, men det ville seg ikke. I stedet så var hjemmelagets beste spiller, Arian Bashiri, nok en gang på farten. Med et kvarter igjen å spille sendte han en perfekt bakromsball til en medspiller, som satte ballen bak Per-Kristian Løkken i Haga-buret.

Målet kom på et uheldig tidspunkt. Det føltes ufortjent, men vi ga ikke opp. Både Håkon Vestmo og Timmy Steven Korsgård Gundersen trosset smertene og kom seg utpå banen for å hjelpe lagkameratene inn i matchen igjen.

Vestmo skapte sammen med nykommer Jan Ivar Olsen masse trøbbel for Løvenstad-forsvaret. Det resulterte til slutt at Håkon Vestmo ble klippet ned inne i boksen. Straffen tok han selv, men keeper reddet, dermed ebbet kampen ut med 2-0 seier til Løvenstad2.

• Gutta spilte en god kamp, men hadde ikke den nødvendige flaksen og presisjonen. Vi tar også med oss en ny vellykket kombinasjon i stopperparet Rune Martinsen og Christian Kortoe Wood, der sistnevnte var banens beste. I tillegg gjorde Per-Kristian Løkken et godt comeback i Haga-buret, fastslår Thomas Smemo Wego til Nesfotballen.

I neste serierunde torsdag 30.august, tar Haga i mot Borgen2 til kamp på eget gress.

Haga stilte med følgende tropp: Per-Kristian Løkken, Jan-Ivar Olsen, Erik Hagen Nyborg, Håkon Vestmo, Preben Punnerud, Rune Martinsen, Birger Dalen, Christian Kortoe Wood, Timmy Steven Korsgård Gundersen, Robin Amundsen, Håvard Kvinge, Steinar Hofsrud, Trond Rasmussen og Richard Imerslund.