FUVO2 jager opprykkslagene

Morsom åpning på kampen

Oppgjøret mellom Ull/Kisa2 og FUVO2 åpnet forrykende. Det startet med at bortelaget rotet det til for seg selv og ga vertene en eventyrlig mulighet til å ta ledelsen, men Haybat Hacham vartet opp med en meget god beinparade. Like etterpå satte gjestene i gang et fint angrep som endte hos Sondre Emilsen, som dunket ballen i mål. Dessverre skulle det for nesbuene kun gå to minutter før Ull/Kisa3 utlignet til 1-1. Det første kvarteret bar preg av mye rot fra begge lagene

Etter en snau halvtimes spill sendte Erfan Kamali en perfekt ball frem til Kristian Aarem, som var iskald alene med vertenes keeper. 1-2 til FUVO3. Fem minutter senere dro Sondre Emilsen seg elegant forbi hele Kisa-forsvaret før han smelte ballen i tverrligger-strek og ut. (Mulig den var inne, men vanskelig å se fra undertegnedes posisjon). Ballen føyk videre til Kristian Aarem, som svarte med å klinke kula på nytt i tverrliggeren. Der burde det stått 1-3 til FUVO2.

Sondre Emilsen med kremmerhus

Ull/kisa2-spillerne ble etter hvert mer og mer slitne, og kom sjeldnere og sjeldnere på kontringer. Etter 52 minutter lekte Erfan Kamali seg med Kisa-forsvaret før han sentret ballen til Sonde Emilsen, som fra 25 meters hold sendte i vei et kanonskudd som limte seg fast oppe i krysset.

Hjemmelaget hadde lite å by på utover omgangen, nærmest scoring var FUVO2 og Kristian Aarem. Først lobbet han ballen i stolpen, før han litt senere fra god posisjon skøyt utenfor. Men ett mål til skulle det bli. Like før slutt fikk Ull/kisa 2 frispark på kanten av sekstenmeteren. Ballen gikk rett i en FUVO-forsvarer, men returen datt ned hos en Kisa-spiller som smelte ballen på direkten i mål. Like etterpå blåste dommeren av og FUVO 2 kunne juble for 2-3 seier.

FUVO2 spiller neste kamp onsdag 29.august, borte mot Gjerdrum 2

FUVO2 stilte med følgende lag: Haybat Hacham, Timothy Sæthran, Ovar Skjevdal, Armin Sistek, Markus Sæter, Even Myren Nybø, Per Anders Vågan, Sondre Emilsen, Simen Bjørnerud, Erfan Kamali og Kristian Aarem.

Benyttede innbyttere: Eivind Husås,Ole Kristian Thorsen og Nicolai Tjernsli Larsen