Solid seier i høstpremieren for FUVO-damenes 7ér lag

FUVO-kaptein Marthine Myrbråten-Corneliussen banket inn tre goaler mot Varpe

Marthine Myrbråten-Corneliussen med hat trick

Etter en jevn start tok gjestene ledelsen 0-1 på langskudd som gikk i en bue over FUVOs sisteskanse Anne Louise Stige. Det tok imidlertid ikke mange minuttene før Anna Edvardsen utlignet til 1-1, etter en knallhard corner som gikk via henne og inn i mål.

Varpe var både større og sterkere enn FUVO-damene, dermed måtte hjemmelaget være smartere og spille ball. Men først viste FUVO-kaptein Marthine Myrbråten -Corneliussen at hun har trøkk i skuddfoten. Et frispark fra 17 meter ble feid kontant i mål, før samme spiller litt senere økte til 3-1, som også ble pauseresultatet.

Etter sidebytte reduserte Varpe til 3-2, men igjen satte Marthine Myrbråten-Corneliussen standarden og satte inn sitt tredje for dagen og FUVOs fjerde. Da gikk luften litt ut av Varpe-damene, men hjemmelaget var ikke helt ferdig for kvelden. Sara Marie Libråten ville også være med på festen og satte inn to goaler, slik at sluttresultat ble 6-2 til FUVO2.

Neste kamp for FUVO2 er fredag 31.august, borte mot Lørenskog 3

FUVO 2 stilte med følgende lag: Anne Louise Stige, Susanne Martine Ødegaard, Marthine Myrbråten-Corneliussen, Charlotte Engen Mikkelsen, Anna Edvardsen, Selma Skogly, Sara Marie Libråten, Lina Vandsemb og Tine Ihlang.