R&Å2 tilbake på vinnersporet

Fredrik Stokkebryn og R&Å2 vant med tennissifrene 4-6 borte mot Skedsmo3

Risse Pedersen og Stenbro med to goaller hver

R&Å-spiller Patrick Elvethun Hansen er dessverre forhindret fra å spille fotball selv pga jumpers knee, men har ingen problemer med å styre rekruttlaget fra sidelinjen.

• Vi startet matchen veldig bra, og fikk en tidlig scoring av Øystein Riise Pedersen som jaget en ball keeper så ut til å ha kontroll på, men som han omsatte i mål. Deretter slurvet vi ekstremt mye i pasningsspillet vårt og det også slik utligningen deres kom. Vi bommet på en enkel pasning bak og ble straffet for det. Heldigvis klarte i heve oss litt og tok ledelsen 1-2 ved Fredrik Stenbro etter godt forarbeid av Øystein Riise Pedersen.

Elvethun Hansen forteller at han ikke var fornøyd med 1.omgangen, som var et godt stykke under pari. I pausen tok han imidlertid tak i et par ting som spillerne responderte positivt på.

• Vi ble enige om å være nøye i alt vi foretok oss, og dette ga utbetaling fremover i fire flotte mål. Dessverre slipper vi inn tre mål som må kunne sies å være tabber fra vår side, sier Elvethun Hansen til Nesfotballen.

Han sier videre at seieren var fortjent og at den burde vært større. Han gir også skryt til Øystein Riise Pedersen og Fredrik Stenbro, som scorer to mål hvert. I tillegg var også Jørgen Johannesen meget frisk etter han kom inn etter pause.

Målscorere for R&Å 2 var: Øystein Riise Pedersen, 2, Fredrik Stenbro 2, Håkon Bue og et selvmål

Neste kamp for R&Å2 er onsdag 29.august, hjemme mot Skjetten 3

R&Å 2 stilte med følgende tropp: Stian Linderoth-Jensen, Øystein Riise Pedersen, Markus Grønvold, Thomas Wiksaas, Haakon Bue, Simen Petersen, Magnus Krefting Hansen, Andreas Sund Buseth, Magnus Granmo Finset, Fredrik Stokkebryn, Sander Tufte Ringnes, Fredrik Stenbro og Jørgen Johannessen.