Slutt: FUVO – EIF

Formlaget EIF reiste til Opakermoen stinne av selvtillit etter å ha vunnet fem strake seiere, og med en klar intensjon om å reise derifra med sin sjette strake seier i bagasjen. FUVO på sin side har kommet litt på etterskudd i forhold til det som var klubbens målsetning, nemlig opprykk. Men løpet er ikke kjørt ennå, selv om det skal mye til. Men som Nils Arne Eggen så fint sa det ?It´s hope in haning snore?

Men alt annet enn seier over EIF, ville uansett bety et endelig farvel til opprykksdrømmen. FUVO vant 1-0 i en jevn kamp i våres, og har i de siste oppgjørene hatt forholdsvis god kontroll på gjestene fra Råholt.

En spiller som virkelig har funnet høstformen for FUVO er Ørjan Hopen. Ikke bare har han dunket inn noen klassescoringer, hans følsomme venstrefot har prikket mange fine baller frem til både Kim Brenna og Armin Sistek.

FUVO gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse etter en tam omgang med få sjanser.

25 min ut i kampen sendte Stian Westerheim en god ball i bakrom til Kim Brenna, som sendte FUVO i ledelsen. Ti minutter senere breisidet Fredrik Nilsen inn 2-0, etter perfekt innlegg frs Chris Lundhaug.

Den ikke alt for gode gressmatta gjorde sitt til st det aldri ble en velspilt fotballkamp. Etter 66 minutter skapte Eivind Solberg ny spenning i kampen da han reduserte til 2-1.

Det ble mye kriging, men få målsjanser. På overtid fastsatte innbytter Baktiar Rzaev til 3-1 med en klassescoring helt oppe i vinkelen.

FUVO stilte med følgende : Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Fredrik Nilsen, Simen Nordnes, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Armin Sistek og Kim Brenna.