Sluttreferat: FUVO-damene fosser videre

Avgjorde kampen med seks mål før pause

FUVO-trener Trond Einar Finstad konstaterte at tirsdagens match var et stort steg opp fra Gjerdrum-kampen.

• Jeg synes vi spiller tidvis meget flott fotball gjennom store deler av kampen. Spesielt i første omgang hvor vi brukte få touch, ut på kant, innlegg og mange i boks.  Vi gikk til pause med 6-0, men kunne fort ledet med 3-4 mål allerede etter ti minutters spill. Vi var litt ineffektive, men alt i alt en god omgang.
  • Jentene leverer en god omgang etter pause også, men datt litt ned i perioder, noe som må sies å være naturlig da vi leder såpass klart og er motstanderen totalt overlegne. Blir sånn at alle skal gjøre alt selv, men alt i alt en god kamp og et steg i riktig retning etter en middels kamp mot Gjerdrum sist.

Finstad forteller til Nesfotballen at det var mange som spilte en god kamp, men han synes Susanne Ødegaard og Vilde Nilsen var positive og mye involverte fra hver sin kant. Det var også fokuset før kamp. Han kommer heller ikke uten om Oda Folmo Myhr som scoret fire mål og Hilda Linnéa Byhring som putta to.

Neste kamp er tirsdag 4.september, borte mot tabelljumbo Kurland

FUVO stilte med følgende tropp: Tine Ihlang, Unn Kristian Nordstrøm Tjong, Oda Folmo Myhr, Vilde Nilsen, Susanne Martine Ødegaard, Auror Folmo Myhr, Ida Johannessen Haugan, Charlotte Engen Mikkelsen, Ebba Aaserud, Selma Skogly, Hilda Linnéa Byhring, Natalie Nøvik, Sara Marie Libråten og Monica Haslie.