Fenstad SK startet høstsesongen med seier

Raymond Sten Andersen med to mål i sitt comeback

FSK – Løvenstad2  3-2

FSK-trener Morten Bøhn konstaterte at kampen ble alt man kan forvente av et 9.divisjonsoppgjør.

• Vi møtte et ungt lag som trodde at de bare trengte å møte opp for å hente poengene. Heldigvis var vi «på» og ga de en skikkelig lærepenge.

Kampen var så vidt i gang da dommeren dro på seg en strekk og måtte stå resten av omgangen i midtbanesirkelen og blåse så godt han kunne.

Lå under 0-1 til pause

Fenstad SK slet med å holde følge med ungguttene fra Løvenstad. Men bortelaget klarte ikke straffe hjemmelaget før dommeren pekte på straffemerket etter 40 minutter. Dan Erik Karlstad i FSK-buret var sjanseløs på det som skulle vise seg å bli det eneste målet i 1.omgang.

• I pausen ble det virkelig dramatikk. Dommeren fant ut at han ikke klarte å dømme videre og ville utsette kampen. Vi ble imidlertid enige med Løvenstad om at deres trener kunne ta over dommerfløyta og dømme 2.omgangen. Og det skal sies at dømmingen ble bedre i 2.omgang. Så all honnør til treneren til Løvenstad, forteller Bøhn til Nesfotballen.
  • Etter en slett 1.omgang, ble gutta enige om å brette opp ermene og vist at de eldste er best, og sannelig beviste vi ikke det, sier treneren.

Comback-Raymond med to goaller

Det var et helt nytt lag som gikk utpå Vestsiden stadion i 2.omgang og kjempet Løvenstad ut av stilen. Etter 55 minutter headet den gamle ringreven Raymond Sten Andersen inn utligningen etter en corner. Dette var Sten Andersen sitt første kamp etter at han i sommer børstet støvet av fotballskoene og bestemte seg få å gjøre comeback i Fenstad-drakta

• Han løper fortsatt mest og er en ordentlig kriger utpå der, fastslår Morten Bøhn

Dessverre var ikke Fenstad-spillerne lenge i paradiset før Løvenstad på nytt tok ledelsen. Hjemmelaget fortsatte imidlertid å male på og det var etter hvert kun et spørsmål når utligningen kom. Og igjen var det et hodestøt fra Raymond Sten Andersen som gjorde sitt til at lagene var like langt.

Like etterpå sklitaklet Magnus Kvalness en Løvenstad-spiller. En tøff takling, men ingenting mot hva Løvenstad spilleren svarte med. Han sparket mot maven, men traff heldigvis ikke. Det resulterte i gult kort til Kvalness og soleklart rødt kort til spilleren fra Løvenstad.

Med en mann mer i de siste tjue minuttene så øynet Fenstad-gutta en seier. Laget kom til en del gode sjanser, men måtte vente til det 89. minutt før de satte inn seiersmålet. Igjen kom målet etter en corner. Jan Niklas Hagen headet rett på keeper, men Axel Dybvig stod på rett plass og dyttet returen i mål. 3-2 til Fenstad SK.

• Det var en enorm lettelse og glede å se ballen i nettmaskene. Dette var virkelig gøy. Vi kjempet som et lag og har det veldig gøy både på og utenfor banen. Dette kan virkelig bli en morsom høst, sier en meget fornøyd trener til Nesfotballen.

Neste kamp for FSK er lokaloppgjøret borte mot Haga, mandag 3.september

FSK stilte med følgende tropp: Dan Erik Karlstad, Trygve Andreas Due, Kent Roger Strand Kravdal, Axel Dybvig, Raymond Sten Andersen, Stian Husby Røen, Danyel Badendyck, Stian Elverhøi, Marcus Bergsjøbrenden, Jørn Kristiansen, Stig Tangen, Hans Martin Hofseth, Jan Niklas Hagen, Tom Werner Hagen og Henri Hieu Trung Tran