Tre seiere på rad og tabelltopp for R&Å3

R&Å3 topper tabellen etter 5-2 seier borte mot Sand 2

Vant på en dårlig dag

Lagleder Gøran Johansen er meget fornøyd med tingenes tilstand etter en tung vår.

• Jævla deilig seier. Vi har senka skuldrene og tørr å spille mer ball langs bakken. Det har resultert i tre seire. Nå skal det sies at vi har vært veldig heldig med motstanderne vi har møtt så langt. Vi spilte en dårlig kamp mot Sand2, men et lag i flyt vinner på dårlige dager, fastslår han.

Bortelaget startet igjen forferdelig. Kløneri fra R&Å3 førte til at Sand2 tok ledelsen allerede etter 30 sekunder.  Blåtrøyene rotet en del med pasningene, men det samme gjorde hjemmelaget.

Det var lite som skjedde til det stod fem minutter igjen av omgangen, men da uret passerte 40 minutter våket Årnes-gutta. Kristian Flekke Mathisen utlignet til 1-1. Rett etter sendte Mathias Swart bortelaget opp i ledelsen 1-2, som også ble pauseresultatet.

R&Å3 fortsatte kjøret etter sidebytte, og det tok ikke lange mange minuttene før Swart nok en gang var siste mann på ballen før den gikk i mål.

• Etter at Matihias(Swart) økte til 1-3, hadde vi full kontroll. Sand skapte veldig lite og vi hadde kontrollerte kampen fullstendig.

Bortelaget var ikke ferdig for dagen. Først satte Fredrik Stenbro inn 4-1, før samme spiller dunket inn 5-1 fra bakerste stolpe etter en godt slått corner.

• Det var ekstra moro med den siste scoringen. Vi scorer så si aldri på dødballer, så det målet smakte veldig godt.

Rett før slutt fikk Sand 2 sitt andre trøstemål for dagen, som endte med 2-5 seier til blåtrøyene.

• Vi hadde bra kontroll i 2.omgang. Vi scoret noen veldig lette mål, så vi skal være glad vi ikke møtte et mer påskrudd lag. Men søndagskamper er helt forferdelig å spille når man har passert 18 år, sier Gøran Johansen til Nesfotballen.

Neste kamp for R&Å3 mandag 10.september, borte mot Nittedal 2

R&Å3 stilte med følgende lag: Eirik Sannerud Moen, Kristian Mathiesen, Gøran Johansen, Anders Kjensli, Toma Rimac, Kjell Myhr, Christian Strand Hammond, Jens Kristian Hatten, Kim-Andre Pettersen Gran, Fredrik Stokkebryn, Robin Gjestad Wollberg, Fredrik Stenbro, Stian Hartweg, Mathias Swart og Marius Sormerud Johansen