R&Å2 holdt lekestue og sendte Skjetten3 hjem som slakt

Sebastian Thøger-Andresen ledet sitt lag til storseier over Skjetten3

Som å ta sukkertøy fra småunga

Kampen startet litt forsiktig, men etter ti minutter eksploderte det på Årnes Kunstgras. Fredrik Autio startet ballet, før Sander Tufte Ringnes banket inn to kjappe. 3-0 og enda var ikke kampen mer enn kvarteret gammelt.  Så gikk det litt i stå for hjemmelaget som måtte vente til det var fem minutter igjen av omgangen. Da var det Jørgen Aaserud Westvang sin tur til å presentere seg med en scoring. Like før pause laget bortelaget selvmål, slik at R&Å2 gikk i garderoben med en meget komfortabel 5-0 ledelse.

Etter sidebytte ble det kattens lek med halvdød mus. Tre minutter ut i omgangen bestemte Meron Tedros at han også ville være med på leken. Resten av omgangen var enveiskjøring mot ett mål. Fredrik Autio scoret to i løpet av ett minutt (55 og 56 min), dermed stod det 8-0 med en halvtime igjen å spille. Årnes-gutta fortsatte å gønne på og ga seg ikke før det stod 11-0. De tre siste målene ble scoret av Meron Tedros, Simen Holter og Magnus Krefting Hansen. Med seieren passerte R&Å2 erkerivalen FUVO2, og tok tilbake 3.plassen.

R&Å2 – Skjetten 3 11-0

Mål for hjemmelaget: Fredrik Autio 3, Meron Tedros 2, Sander Tufte Ringnes 2, Jørgen Aaserud Westvang, Simen Holter og Magnus Krefting Hansen