FUVO vant etter dramatisk avslutning på kampen

FUVO har gode minner fra de fleste kampene mellom lagene på Fedrelandet, spesielt cupseieren i 2006 husket med stor glede blant ledere og supportere.

Nesbuene har til tross for at de spiller på gress, hjemme på Funnefoss,  en meget god bortebanestatistikk. Åtte kamper er vunnet på fremmed gress/kunstgress, og kun to ganger har laget gått av banen med tap.

FUVO fikk en pangstart på oppgjøret da Kim Brenna omgjorde en perfekt pasning fra Ørjan Hopen til scoring allerede etter 5 minutter. Kampen fortsatte med store sjanser begge veier, men det skulle gå en halvtime før neste scoring. En corer fra Hopen fant veien til Fredrik Nilsen, som doblet ledelsen for gjestene. To minutter før pause ble Brenna felt inne i boksen, men stolpen stod i veien for straffesparket fra Ørjan Hopen.

Åtte minutter ut i andre omgang økte de røde og hvite fra Opakermoen til 0-3. Et godt angrep hvor SImen Nordnes fant Ole Kristian Myhre på høyresiden, han fosset forbi backen og la ut til Kim Brenna, som feide inn sitt andre for dagen.

FUVO så ut til å gå mot en komfortabel seier,men med tjue minutter igjen å spille snudde kampbildet seg i løpet av et drøyt minutt. Først skrudde Fet inn et frispark, før de i det neste angrepet reduserte til 2-3 fra straffemerket.

På slutten av kampen ble det mye hawaii utpå matta. Men i kampen gled inn i det 90. minutt så utlignet Fet til 3-3. Dermed hadde bunnlaget hentet opp tremålsledelsen til serietoeren. Til stor fortvielse blant FUVO-spillerne . Men kampen var ikke over. På overtid vartet Kim Brenna opp med et kunstmål da han skrudde inn en corner i motsatt vinkel. En dramatisk avslutning endte godt for FUVO, som fremdeles har brukbar heng på Ull/Kisa2, som også vant sin kamp mandag.

FUVO stiller i så fall med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Fredrik Nilsen, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Sondte Emilsen, Simen Nordnes, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Armin Sistek og Kim Brenna