Sluttreferat: Spenning til siste spark på ballen da FUVO slo Fet

Kombinasjonen Hopen/Brenna = Mål

Fem minutter ut i kampen fant Ørjan Hopen lagets toppscorer, kim Brenna, med en fin stikker. Brenna brukte farten sin til å runde keeper og sette kula i det tomme buret. Få minutter senere dro Sondre Emilsen seg fint igjennom, men avslutningen fra 20 meter traff stolpen. Hjemmelaget ville også være med på festen og kom til et par gode avslutninger, men Andre Thomsen var med på notene og reddet den siste med en meget god beinparade. Bortelaget gikk så rett i angrep og Brenna kom nok en gang sjanse, men avsluttet like utenfor.

Spillet bølget frem og tilbake med to angrepsvillige lag som gjorde det til en underholdene match. Neste store sjanse var det igjen FUVO som fikk. Brenna fosset forbi forsvaret, men traff motsatt stolpe. Ballen gikk til Armin Sistek, men avslutningen hans ble reddet på streken.

Halvveis ut i omgangen ble en Fet spiller taklet på vei igjennom. Dommeren mente det var en ren takling fra Chris Lundhaug, men Fet-spillerne klikket i vinkel og var meget tydelige på at det var et soleklart frispark. Fra da av og inn så gnagde de på alt og ingenting. Det er mulig de hadde rett i akkurat den avgjørelsen, men man er ikke dermed berettiget til å klage på alle avgjørelsene.

Espen Sørgård, som kanskje var den verste “gnageren”, kom til Fets tredje gode mulighet i første omgangen, men Thomsen var med på notene og reddet skuddet fra 18 meter. Etter en drøy halvtime doblet Fredrik Nilsen gjestenes ledelse da han headet inn en corner fra Ørjan Hopen. Helt på tampen av omgangen ble Kim Brenna felt og FUVO tildelt et korrekt straffespark. Ørjan Hopen tok fart, men sendte kula i stolpen.

FUVO vartet opp med mye fint angrepsspill i første omgang, skapte sju gode målsjanser og ledet fortjent 0-2, men bakover var det tidvis litt rufsete. Rett og slett en underholdende omgang.

Brenna sendte FUVO opp i 0-3 etter 53 minutter

Bortelaget startet andre omgangen best og etter 53 minutter vartet laget opp med et godt angrep med mange pasninger før Simen Nordnes fant Ole Kristian Myhre på høyresiden. Han kranglet med seg ballen forbi backen, før han serverte Kim Brenna en krempasning. Brenna svarte med å plassere ballen kontant i nettet. Da trodde nok både spillere og tilskuere at det var “Game over ” for hjemmelaget.

FUVO hadde stort ballinnhav og hadde god fart på kula i pasningsspillet. Fet-spillerne ble løpende i mellom, men det ble skapt få store sjanser de første 25 minuttene av andre omgangen, Nærmest var FUVO og Sondre Emilsen, men Fets sisteskanse reddet.

Når kampuret viste 70 minutter, stod det 0-3 til serietoren over nestjumboen. Kampen burde vært avgjort, men Fet har i de to siste kampene avsluttet vannvittig. I siste hjemmekamp lå de under 3-4 på overtid, men snudde og vant 6-4 over R&Å. I forrige serierunde lå de under med fire mål til pause mot Skedsmo2, men snudde og vant 6-5. Igjen skulle Fet hente opp en stor ledelse.

To kjappe og plutselig var det match igjen

I løpet av to minutter skrudde første Lasse Bergan-Foss inn et frispark, før Espen Sørgård et drøyt minutt senere satte et straffespark kontant i nettet. Dermed var det plutselig liv i kampen igjen.

FUVO-spillerne fikk litt hetta, misset oftere med pasningene og virket stresset i det meste de foretok seg. Nesbuene kom alikevel til et par halvgode avslutninger, men klarte ikke drepe kampen med en scoring.

Overtidsdrama

I det kampuret gikk inn i det 90.minutt, så tapte FUVO en duell på egen banehalvdel til Marius Tolcsiner, som slo tunell på en FUVO forsvarer før han dro med seg kula innover og avsluttet med å skyte tilbake fra der han kom fra. Ballen sneik over mållinjen til Andre Thomsen, som hadde vekten på feil bein. Dermed hadde Fet hentet opp FUVOs tremålsledelse i løpet av de siste tjue minuttene.

Det glødet av Fet-spillerne, som nå hadde bestemt seg for å jage seiersmålet. I stedet fikk FUVO kontroll på ballen og jobbet seg til en corner. Kim Brenna tok seg god tid får han tok fart mot ballen og skrudde corneren over keeper og i motsatt vinkel. Et nydelig mål og en fantastisk avslutning på en meget morsom og underholdene kamp, i alle fall sett med FUVO-øyne. Hjemmelaget var riktignok ikke like happy, da ett poeng her til slutt kan være forskjellen på å holde seg eller rykke ned.

Både FUVO og Ull/Kisa2 vant sine kamper, mens Aurskog-Høland gikk sitt andre strake tap. Dermed står opprykket nå kun mellom FUVO og Ull/Kisa2. De gul/grønne fra Ullensaker sitter fortsatt i førersetet med fire poeng ned til FUVO, med fem kamper igjen å spille, men “it´s not over before the fat lady sings”

FUVO spiller sin neste kamp førstkommende søndag, hjemme mot Sørumsand.

FUVO stiller i så fall med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Fredrik Nilsen, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Baktiar Rzaev, Simen Nordnes, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Armin Sistek og Kim Brenna.

Benyttet innbytter: Per Anders Vågan

#Fotball #Spennende #Dramatikk #Nesfotballbloggno #4divisjon #FUVO #Fet #Nesfotballen #KimBrenna