Haga valset over FSK

Begge lagene hadde spilt en kamp i opprykksavdelingen i 9.divisjon, og begge lagene hadde møtt Løvenstad 2.Haga tapte 2-0, mens Fenstad SK vant 3-2. Med dette som utgangspunkt så hadde vi FSK som en liten favoritt. Så feil kan man ta.

Haga var både effektive og gode og gikk til pause med 5-1 ledelse. Laget forsetter kjøret i andre omgang, og ga seg ikke før de har scoret ytterligere fire mål og vunnet kampen med sifrene 9-1.

Målscorere for Haga: Steinar Hofsrud 2,Rune Martinsen 2, Anders Estenstad, Håkon Vestmo, Trond Rasmussen,Jan-Ivar Olsen og Timmy Steven Korsgård Gundersen

Målscorer for FSK var Fredrik Moe

Vi kommer tilbake med mer info fra kampen i løpet av kvelden. Da vil begge lagene ha uttalt seg.