FUVO2 har funnet høstformen

Komfortabel 4-0 ledelsen til pause

Hjemmelaget tok tak i kampen fra start og etter 10 minutter stusset Kristian Aarem en corner fra Kim Brenna i nettmaskene. Fem minutter senere var Aarem igjen frempå og dyttet ballen over målstreken etter litt klabb og babb inne i boksen. Like etterpå var det dags for kveldens tredje scoring. Et godt angrep på høyresiden endte med et perfekt innlegg fra Markus Sæter på bakerste stolpe til Gaute Borgenholt, som hang i luften og skallet ballen kontant i nota.

FUVO 2 fortsatte å kjøre over gjestene og økte til 4-0 før halvtimen var spilt etter et selvmål, som også ble pauseresultatet.

Messi klasse over frisparkscoringen til Erfan Kamali

2.omgangen ble mer rotete, men det skulle bli noen mål etter hvilen også. Markus Sæter dunket inn 5-0 med et velplassert skudd fra 17 meter. Ti minutter før slutt fikk Kurland sitt trøstemål, da de ble tildelt et straffespark som de scoret på.  FUVO 2 sparte prikken over i én, selve rosinen i pølsa til helt på tampen av oppgjøret. Da viste veteranen Erfan Kamali at han ikke helt har glemt gamle kunster da han limte et frispark fra kanten av sekstenmeterne helt oppe i vinkelen. Et nydelig mål som burde blitt rammet inn og hengt inne på klubbhuset til FUVO. 6-1 ble også sluttresultatet.

FUVO 2 går nå inn i en tøff periode hvor de i tur og rekke møter de tre øverste lagene i 6.divsjon. Neste kamp er onsdag 12.september, borte mot serieleder Lillestrøm 3

FUVO 2 stilte med følgende lag. Andre Thomsen, Ovar Skjevdal, Timothy Sæthran, Stian Westerheim, Markus Sæter, Kim Brenna, Per Anders Vågan, Gaute Borgenholt, Even Myren Nybø, Erfan Kamali og Kristian Aarem.

Benyttede innbyttere: Andre Jørgensen og Eivind Husås