R&Å2 vartet opp med mye godt spill da de slo Fet2 på bortebane

Sjefen for R&Å2, Patrick Elvethun Hansen, var meget fornøyd med prestasjonen til sine disipler

Øystein Riise Pedersen og Sander Ringnes med to goaller hver

Kampen startet med to lag som følte litt på hverandre i starten, R&Å2 hadde mye ball, mens Fet 2 satset på kontringer. Ingen av lagene skapte stort første halvdel av første omgang, men så bestemte Øystein Riise Pedersen seg for at han ville score mål. Fikk en pasning av Magnus Krefting og deretter driblet han tre motspillere før han dundret ballen i lengste.

Sjefen for gutta, Patrick Elvethun Hansen, beskriver scoringen til Riise Pedersen som meget godt utført.

R&Å-spillerne fikk blod på tann og gikk rett i strupen på Fet-spillerne rett etter avspark. Målscorer Riise Pedersen presset høyt og vant ballen, spilte den videre til Sander Ringnes, som satte den sikkert i nettmaskene.

Så skjer det som ofte skjer når et lag tar ledelsen 2-0, laget mister konsentrasjonen. Det slurves voldsomt på en dødball og en Fet spiller får stå ledig, og etter litt klabb og babb reduser han for hjemmelaget.

• Rett før pause var Fet igjen på farten. De tok et raskt innkast hvor vi stod og sov, og da utlignet de til 2-2, som også var pauseresultatet.
  • Vi startet andre omgangen litt rotete, men midtveis tok vi fullstendig over og hadde til tider mange trekk i laget uten at de er i nærheten av å få tak i ballen, sier Elvethun Hansen til Nesfotballen.

Kaptein Linderoth-Jensen styrte skuta til seier

Med et kvarter igjen å spille var Øystein Riise Pedersen nok en gang på farta. Et innlegg fra Fredrik Stenbro ble kontant satt i mål. Fire minutter før slutt brøyt Stian Linderoth-Jensen et oppspill, tok med seg ballen oppover og fant Sander Ringnes, som var iskald alene med keeper. 2-4 og seieren var et faktum. Da gjorde det lite at vertene reduserte til 3-4 på et straffespark, som var det siste som skjedde i matchen.

• Nødt til å rose hele laget, vi stiller med 11man og hele gjengen drar i land dette sammen. Morsomt med gode juniorer som får vist seg frem på en god måte, også må jeg gi litt ekstra kudos til Stian Linderoth-Jensen, som virkelig gikk foran som kaptein og var god gjennom samtlige 90 minutter, forteller en meget fornøyd Patrick Elvethun Hansen til Nesfotballen.