Sluttreferat: Hvam vant viktig bortekamp

Assistenttrener Håkon Rolstad Nilsen forteller at Hvam reiste til Fjellhamar som nummer to på tabellen og at de hadde store planer om å forbli akkurat der. Fjellhamar 3 lå på plassen bak om kom med et sterkt lag.

Henrik Paulsen i buret, ekke lett å lure

Fjellhamar gikk hardt ut og la tidlig press på Hvam. gjestene hadde enkelte visitter og skapte noen halvsjanser, men Fjellhamar var det store laget i førsteomgang. Heldigvis var Hvam påskrudd og sto godt i det defensive arbeidet. Fjellhamar skapte noen store sjanser, men både godt keeperarbeid av Henrik Paulsen og tøffe blokkeringer av forsvarsfireren gjorde at man tok pause på 0-0.

Etter en liten pause var kampen i gang igjen. Hvam var bedre med i andre omgang, og klarte å behandle ballen i større grad enn i førsteomgang. Det ble skapt sjanser begge veier og Henrik Risvik Paulsen hadde på et tidspunkt en helt utrolig redning.

Innbytter Kim Svebakken avgjorde

Hvam klarte å krige til seg noen kontringer og etter 81 minutter skjedde det. Marius Rognerud fant Kim Svebakken med en flott pasning, og alene med keeper var Svebakken iskald. Herlige jubelscener både på banen og ved benken. Fjellhamar satte bortelaget under press de siste ti, men Hvam red av stormen og kunne innkassere tre deilige poeng i opprykksstriden.

Kan også nevne at det var morsomt å se Pål Rolstad Nilsen tilbake fra skade. Gjorde en meget god figur i andreomgang.

• Når det gjelder et eventuelt opprykk så ser det lyst ut pdd, men vi tar ikke av før det er i boks. Andrelaget til Fjellhamar kan fortsatt rykke opp, men det ser veldig ut som Søndre Høland og Holter går opp. Uansett, det smakte veldig godt med seier over Fjellhamar3, sier en fornøyd assistenttrener til Nesfotballen.

Neste kamp for Hvam er onsdag 19.september, hjemme mot Hauerseter

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Paulsen, Simen Andreassen. Håkon Rolstad Nilsen, Tobiasz Rzeznik, Anders Norum, Gøran Haga, Martin Holter, Even Dahl, Kevin Pihl, Marius Rognerud og Fredrik Olsen

Benken: Vegard Berge, Tony Kristiansen, Kim Svebakken, Alex Trondsen, Pål Rolstad Nilsen, Nils Stubergh og Kristoffer Aarhus