FUVO klart best i lokaloppgjøret

Det var ingen tvil om at nervene sto på høykant i begge leire før avspark, og påkjenning var merkbar også hos spillerne. Det var mye som stod på spill i begge leire. Utfordringene har tørnet seg skikkelig opp for FUVO-trener Ørjan Heiberg i forbredelsene til naoboppgjøret. Han har av ulike årsaker måtte gjøre fem forandringer fra laget som startet mot Sørumsand sist. Men han komponerte et sterkt lag som burde kunne gi hjemmelaget god match, åkke som.

FUVO viste seg tidlig som det beste laget da laget gjestet Årnes stadion og møte med erkerival R&Å lørdag ettermiddag.

Kim Brenna sendte bortelaget i ledelsen etter 9 minutters spill. Ti minutter senere dunket kampens beste spiller, Ørjan Hopen, inn frispark fra 25 meter, helt nede ved stolperoten.

I det kampen passerte 24 minutter ble kampen i realiteten avgjort. Julian Paulsen var kjapt frempå etter en retur fra keeper og satte inn 0-3 til gjestene fra Opakermoen.

Mads Elvethun Hansen ga hjemmelaget et lite håp om poeng da han reduserte til 1-3 etter en halvtime, som også ble pauseresultatet.

R&Å klarte aldri å sette trøkk på FUVO etter sidebytte, og etter en times spill satte Brenna spikeren i R&Å-kista da han satte inn sitt seriemål nr 30 for sesongen.

Vondt ble til verre da frisparkekspert Ørjan Hopen tre minutter før slutt fassatte sluttresultatet til 1-5 på ….. et frispark

R&Å stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Jørgen Aaserud, Patrick Andreassen,Jesper Aaserud, Martinus Slette Granum, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Mads Elvethun Hansen

FUVO stilte med følgende lag:  Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim,Ovar Skjevdal, Marius Nordby, Baktiar Rzaev, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Julian Paulsen, Armin Sistek og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Henning Myrvold(debutant), Sondre Emilsen, Jon Erik Tolo