R&Å3 tilbake som serieleder

Gøran “Det er bedre jeg scorer, enn du bommer” Johansen

R&Å3 – Varpe 4-0 (3-0)

Gøran Johansen hos R&Å3 forteller til Nesfotballen at de presterte to vidt forskjellige omganger mot Varpe. I første omgangen kjørt de fullstendig over motstanderen, mens man i andre omgang slapp seg ned på samme Varpe sitt nivå.

Gøran Johansen nektet Stian Linderoth-Jensen å fullføre sitt hat-trick

Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter et flott innlegg fra Kristian Flekke Mathisen til Stian Linderoth-Jensen, som enkelt satte inn kampens første mål. Samme spiller doblet ledelsen da han ble spilt igjennom alene med keeper. Så ble Tom Rimac felt og R&Å3 ble tildelt straffespark. Normalt ville nok Stian Linderoth-Jensen fått tatt den og fullført sitt hat-trick, men det ville ikke Gøran Johansen ha noe av.

I klare ordlag sa han til tomålsscoreren: « Det er bedre jeg scorer, enn du bommer», noe Linderoth-Jensen sa seg enig i.

Vertene skapte nok sjanser i første omgang til å lede med både fire og fem mål.

• Når jeg får så god tid at jeg kan se opp og strø mine perfekte gjennombruddspasninger, burde gutta utnytte dette bedre. Jeg burde hatt 4-5 målgivende i denne kampen her, men dessverre har vi spisser som er innefektive som fy. Disse bør helt klart stå igjen etter de neste treningene og øve på avslutninger, slår Gøran Johansen fast med et smil om munnen.
  • Andre omgangen var ikke mye å skrive hjem om. Vi la oss alt for lavt og tror vi har vunnet. Vi spiller til tider bra, men ble mye nesten. Seieren var imidlertid aldri truet, men vi må bli flinkere til å kjøre løpet helt ut, sier Gjøran Johansen til Nesfotballen.

Toma Rimac scoret andre omgangens eneste mål da han fastsatte sluttresultatet til 4-0

Neste kamp for R&Å3 er fredag 28.september, borte mot Flisbyen3

R&Å stilte med følgende tropp: Eirik Sannerud Moen, John Kristian Lystad, Svend Oskar Sundseth-Bråtho, Ruben Kristengård, Kjell Myhr, Sigurd Skogholt Løken, Stian Hartweg, Fredrik Stokkebryn, Roy Anders Bråthen, Mathias Swart, Gøran Johansen, Marius Sormerud Johansen, Stian Linderoth-Jensen, Mikael Dahl Flisen, Kristian Mathiesen og Tom Rimac