Tafatt R&Å-lag tapte igjen

Selve kampen slenger seg inn i rekke av dårlige matcher fra Årnes gutta sin side. Til tross for medvind i første omgang klarte ikke de blåkledde å sette press på hjemmelaget i en sjansefattig førsteomgang. R&Å kom riktignok til noen gode skuddmuligheter, men det var dårlig futt i avslutningene.

Etter å ha vært nærme på et par ganger, tok Blaker ledelsen etter 37 minutter. Et skudd så ut til å gå via et R&Å bein før det ble dyttet over målstreken. R&Å ropte på offside og dommeren var også borte hos assistentdommeren for å høre hva han mente. Til slutt pekte han mot midtsirkelen. 1-0 til vertene. Helt på tampen av omgangen kom R&Å til et par brukbare sjanser, men igjen så var det ikke noe svjong over avslutningene.

Etter sidebytte var Blaker klart best og kjørte til tider over et tafatt bortelag. Etter en times spill rotet R&Å-keeperen det til for seg selv og laget da han sendte et tilbakespill  rett i en Blaker spiller, som fikk en enkel oppgave med å trille ballen inn i det tomme buret.  Ti minutter før slutt kontret hjemmelaget inn 3-0, som også ble sluttresultatet.

Det var en god kamp av Blaker, ditto dårlig av R&Å  Hjemmelaget var bunnsolide defensivt og hadde en enorm innsats over hele fjøla. En meget fortjent seier.

Neste kamp for R&Å er tirsdag 9.oktober, hjemme mot Aurskog-Høland

R&Å stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Markus Grønvold, Magnus Krefting Hansen, Simon Petersen, Jørgen Aaserud, Patrick Andreassen, Jesper Aaserud, Mattis Haug, Lasse Holum Hansen, Mads Elvethun Hansen og Fredrik Autio.

Benyttede innbyttere: Truls Frogner. Øystein Riise Pedersen, Thomas Wiksaas