Sluttreferat: FUVO sleit mot bunnlaget

Her sitter en betuttet FUVO-keeper Haybat Hacham etter å ha blitt utvist på stillingen 1-0. Hjemmelaget måtte dermed spille de siste tjue minuttene med en mann mindre

Tre poeng er det som teller

FUVO-trener Ørjan Heiberg konstaterte at det ikke var noen god kamp han så laget sitt levere utpå den ikke alt for gode gressmatta på Opakermoen.

• Vi blomstret ikke, men vi fikk tre poeng i banken, og det er det viktigste. Det betyr at vi nå leder serien, og det igjen betyr at Kisa2 må slå Eidsvold Turn2 for å ta tilbake serieledelsen. Gutta skal ha kred for hvordan de opptrådde som et lag etter at Haybat Hacam ble utvist.

Tidligere på dagen var det sol og pent vær, men da kampen startet var det kaldt og en sur vind lå over Funnefoss gress. Det så ut som spillerne ville være alle andre steder enn utpå matta. Vi noterte en god målsjanse den første halvtimen. Et frispark fra Kim Brenna endte hos FUVO-kaptein Stian Westerheim, men avslutningen fra fire meter feide han over tverrliggeren.

Like før pause kombinerte Kim Brenna og Mergim Shurdiqi fint sammen, hvor sistnevnte endte med å spille Brenna alene med keeper, og da gjorde Brenna som han har gjort så mange ganger før, han satte ballen kontant i nettet.

Bedring i en periode etter pause

FUVO la om til 4-4-2 i en diamantform etter sidebytte, noe som i en liten periode ga positivt utslag. Men det var gjestene som kom til omgangens første brukbare mulighet da et innlegg ble stusset på overtiden av tverrliggeren og ut.

Etter et kvarter kom hjemmelaget til sin beste periode i kampen. To ganger i løpet av kort tid serverte Julian Paulsen to gode innlegg, som burde resultert i mål. Først skøyt Mergim Shurdiqi rett på keeper fra fem meter, før Armin Sistek like etterpå feide ballen i treverket. Så var det Ole Kristian Myhre som sin tur til å leke kelner, men heller ikke denne gangen klarte  FUVO-gutta å få ballen over målstreken.

FUVO med 10 mot 11 siste 20 min

Tjue minutter før slutt ble det dramatikk på Funnefoss gress. Stian Westerheim bommet da han skulle dempe en pasning, og Haybat Hacham måtte ut og stoppe Skedsmo-spilleren som var på vei igjennom. Det endte med frispark til Skedsmo og rødt kort til Hacham. FUVO måtte dermed spille de siste tjue minuttene med en mann mindre.

Skedsmo2 presset på for utligning, var småfarlige ved et par anledninger, men i stedet for utligning, kontret FUVO og Julian Paulsen inn 2-0 på overtid.

Hjemmelaget manglet formspiller Ørjan Hopen, noe som var tydelig å se. At han har hatt stor betydning for laget kan man se av resultatene. Hopen spilte verken mot Eidsvold Turn2 eller Blaker, som begge endte med tap. Han var heller ikke med på uavgjortkampene mot Hauerseter(h) eller Aurskog-Høland borte.

Ørjan Heiberg & Co vant på en rufsete dag, noe som også er en viktig egenskap. Opakerlaget tok dermed sin sjette strake seier og har med det fremdeles muligheten til å rykke opp.

FUVO spiller neste kamp søndag 7.oktober, hjemme mot Eidsvold Turn2

FUVO: Haybat Hacham,Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Julian Paulsen, Simen Nordnes, Fredrik Nilsen, Mergim Shurdiqi, Armin Sistek og Kim Brenna

Benyttede innbyttere: Henning Myrvold, Andre Thomsen

#FUVO #Nesfotballenbloggno “#utvist #HaybatHacahm #Serieleder #4divisjon #Nesfotballen