Håndball:Knepent tap for Haga Gutter 11 år

Bildet f.v.; Ludvig Bergh Salamonsen, Marius Qvigstad, Henrik Sakshaug, Benjamin Sefring, Fabian Duda, Wilhelm Gjertsen, Isak Kværner, Emilio Markussen, Max Myrseth og Sebastian Berg Olsen.

Nok en jevn kamp for gutter 11.

Det var tidlig kampstart for G11 i Linderudhallen søndag morgen, da Linderud/Linje5 stod på den andre banehalvdelen. Hagaguttene tok føringen med knallbra angrepsspill, og var oppe i 2-0, før hjemmelaget kom i gang og utlignet til 2-2. Fram til stillingen 6-6 var det aldri mer enn 1 måls ledelse til noen av lagene. Det begynte å koke litt for bruntrøyene, og en periode var ikke skuddene presise nok. Til pause stod det derfor 7-11 til hjemmelaget.

I 2. omgang var det også jevnt i starten. Linderud/Linje5 hadde firemålsledelse på 8-12, da Hagaguttene startet på en veldig bra periode. De fikk god flyt i angrepsspillet, og stengte bakover, og plutselig stod det 13-13 på resultattavlen. Hjemmelaget gikk opp i ledelsen 2 ganger, og bruntrøyene utlignet begge gangene. På stillingen 15-15 slapp Hagaguttene taket, og Linderud/Linje5 fikk inn 2 scoringer til, slik at de til slutt vant 15-17. Nok en gang en kjempespennende kamp, og Hagaguttene viste mye bra håndball. Med litt bedre konsentrasjon framover og i avslutningene gjennom hele kampen, vil enda flere av skuddene finne veien i nettmaskene.