Håndball. Haga Gutter 12 år kjempet godt mot serielederen

Bildet bak f.v.: Ruben Kværner, Benjamin Sefring, Karlis Nitiss, Patrik Holmøy, Isak Svartangen og Daniel Gruszczynski. Foran f.v.; Tobias Olsen, Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen og Wilhelm Gjertsen.

Haga – Skjetten/Rælingen 12-15

Det var bortelaget som startet denne kampen best og hadde føringen i hele den første omgangen.  Men en målfattig start på kampen fra begge lag.  Bruntrøyene holdt følge til stillingen 2-2, da tok Skjettengutta over.  De var på det meste 4 mål foran på stillingen 3-7.  Hagagutta tok seg imidlertid sammen mot slutten av omgangen og reduserte til 6-7 som ble pauseresultatet.  Mye slurv fremover på banen av bruntrøyene i denne kampen.  Gjestene kjenner vi godt, og vet at de er et teknisk og raskt lag.

I pausen ble Hagaguttene enige om å øke tempoet i angrep. Fortsette med å ligge i en 6-0 i forsvar, da gjestene ikke har flust med skyttere på laget.

Bruntrøyene gjorde som de hadde blitt enige om, og det gav resultater.  Finfin håndball de viste og parkerte gjestene. Gikk fra 7-8 og opp til 11-8 i den perioden. Så begynte det å kladde, ikke det at de sluttet å spille angrepshåndball, men det faktum at de begynte å gjøre tekniske feil fremover. Litt spesielt når man får 4 scoringer annulert pga tramp på rad!  Dette benyttet motstanderen seg av og de tok over ledelsen. Helt på slutten greide bruntrøyene å score sitt tolvte mål, men da hadde Skjetten scoret syv og kampen var over. Kjipt med et 12-15 tap, men mye bra å jobbe videre med.