Akkershus Fotballkrets fortsetter med samme regel på bruk av antall spillere på lavere rangerte lag.

 

NFF Akershus har i dag kommet med en klarhet angående bruk av antall innbyttere fra 4.divisjon og lavere, og hvor mange som igjen kan benyttes på et lavere rangert seniorlag.

Det er fra 4.divisjon lov å benytte inntil sju innbyttere. Disse kan byttes inn og ut. 

Et lavere rangert lag kan benytte inntil fem spillere fra troppen som spilte forrige match for det høyere rangerte laget. 

 

 

§ 2-11.Deltakelse på lavere seniorlag

 

(2) Spiller det høyere rangerte laget i serie, hvor det er tillatt med inntil sju innbyttere på elleverlag kan det totalt benyttes inntil fem spillere som ble benyttet på nærmeste høyere rangerte elleverlag i samme aldersklasse i siste obligatoriske kamp, frem til den neste obligatoriskefor det nærmeste høyere rangerte elleverlaget. Spiller det lavere rangerte laget ved seriestart en eller flere kamper frø det høyere rangerte laget, er det totalt inntil fem spillere som er benyttet på det lavere rangerte laget som er spillerberettiget for det høyere rangerte laget i første kamp.

 

(6) Fra det lavest rangerte elleverlaget til et sjuerlag kan det totalt, av de som har vært på banen, overføres inntil fem spillere fram til elleverlagets neste obligatoriske kamp.

 

§ 2-13.Antall innbyttere

Lag i 4.divisjon menn og lavere, 2.divisjon kvinner og lavere, samt lag i aldersbestemte klasser kan man benytte inntil sju innbyttere. En spiller som er byttet ut kan byttes inn igjen.

Les reglene i sin helhet her:http://https://lovdata.no/dokument/NFFF/nfffor/2014-03-09-3/KAPITTEL_2#%C2%A72-11

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg