R&Å tapte mot sterkt Strømmen2-lag

Patrick Elvethun Hansen og R&Å møtte et godt Strømmen2-lag

Raumnes & Årnes startet sesongen med et knepent 1-0 tap for Rælingen, etter en scoring like før slutt. Tap ble det også i seriepremieren for motstander Strømmen2 mot Sørumsand. Det var derfor to revansjesugne lag som møttes til kamp på Årnes kunstgras tirsdag kveld. Gjestene stilte med mange spillere med erfaring fra OBOS-ligaen og det ble som forventet litt for tøft for hjemmelaget.

R&Å-trener Svein Pettersen konstaterte at han ikke er fornøyd med å tape fotballkamper, men uttalte samtidig at hvis man ser bak resultatet så er det mye positivt å ta med seg.

• Vi møter et lag som stiller med 7 spillere med mye spilletid fra OBOS-ligaen og er i lange perioder fullt på høyde med Strømmen. Den største forskjellen på lagene var effektiviteten foran mål

Treneren forteller at laget hans gjennomførte en meget bra første omgang, hvor man vant sjansestatistikken, men dessverre tok Strømmen 2 føringen 0-1 like før pause.

Den tidligere KIL-spilleren Magnus Solem, sendte bortelaget i ledelsen 0-1, før 18-årige Sebastian Pedersen vartet opp med ekte hat-trick i andre omgang. På stillingen 0-4 reduserte Mads Elvethun Hansen til 1-4, men det hjalp ikke mye da Strømmen 2 økte til 1-5 helt på tampen av oppgjøret.

• Vi startet andre omgangen bra og jaktet en utligning, men etter to kjappe mål i mot i det 59. og 63. minutt, hadde Strømmen 2 god kontroll på kampen.

• Personlig synes jeg at resultatet ikke gir et helt riktig bilde av kampen, og vi kan være fornøyde med å skape såpass mange store sjanser mot et godt fotballag. Mål preger alltid kamper, og hadde vi fått den første goalen, kunne det blitt et helt annet resultat, forteller R&Å-trener Svein Pettersen til Nesfotballen.

R&Å stilte med følgende tropp: Stian Linderoth-Jensen, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Sebastian Thøger-Andresen, Jørgen Aaserud, Patrick Elvethun Hansen, Eivind Solhaug, Mads Elvethun Hansen, Fredrik Autio og Lasse Holum Hansen

Benyttede innbyttere: Markus Grønvold, og Martinus Slette Granum