FUVO2 startet med seier

Rekruttalget til FUVO startet årets sesong i 6.divisjon med å slå Borgen 4-3 på Funnefoss kunstgress. Hjemmelaget bestod for det meste av juniorspillere, samt et par spillere med erfaring fra 3.divisjon, toppet med noen rutinerte spillere som har vært ute en vinternatt før. Onsdagens oppgjør var en kald fornøyelse, men spillet til unggutta var tidvis veldig bra og seieren var fullt fortjent.

Uavgjort til pause

FUVO 2 stilte med Kim Brenna på topp i 1.omgang, og med han på banen tok det ikke mer enn 8 minutter før den første ballen lå i nota. En nesten ferdigscora pasning fra Gaute Borgenholt ble enkelt satt i mål av Brenna.  Halvveis ut i omgangen utlignet Borgen til 1-1. FUVO 2 tok etter hvert mer og mer over , og det siste kvarteret kom laget til flere store muligheter. Bl.a. hadde Sondre Emilsen en suser i tverrligeren, Kristian Aarem var alene med keeper og Julian Paulsen kom til en stor sjanse som keeper så vidt fikk slått over. Det lå et FUVO mål i lufta, men i det 44. spilleminutt tok Borgen ledelsen på en av sine få gjestevisitter. Det føltes nok veldig surt, men hjemmelaget svarte med å utligne til 2-2, et snaut minutt senere. Sondre Emilsen tok med seg ballen litt innpå gjestenes banehalvdel, ladet kanonen, og feide av gårde en knallhardt skudd som keeper måtte gi retur på. Og da var Kim Brenna lynkjapt frempå og satte inn 2-2, med omgangens siste spark på ballen.

Innbytter Casper Scharning avgjorde for FUVO2

FUVO2 fortsatte å trille ball og spille seg ut fra forsvaret, gjennom Sondre Emilsen på midtbanen, og opp i angrep. Men det måtte et frispark til før det mål. Og siden Brenna forlot banen i pausen, var det duket for en Sondre Emilsen spesial da Julian Paulsen ble felt like utenfor sekstenmeteren. Med en venstra sendte han han kula helt oppe i høyre hjørne.

Vertene hadde god kontroll på matchen, og med et kvarter igjen å spille var Casper Scharning kjapt frempå med dytte kula i nettet etter at Borgens sisteskanse måtte gi retur på et skudd fra Julian Paulsen. FUVO så ut til å cruise inn til en komfortabel seier, men fem minutter før slutt rotet laget det til for seg selv da Borgen skrudde inn en corner. Gjestene klarte imidlertid ikke å sette inn en skikkelig sluttspurt, dermed ebbet kampen ut med 4-3 seier til hjemmelaget.

Laget: Khalid Hacham, Martin Taugbøl. Ovar Skjevdal, Markus Sæter, Julian Paulsen, Sondre Emilsen, Per Anders Vågan, Gaute Borgenholt, Kristian Aarem, Kim Brenna og Mathias Vikane.

Benyttede innbyttere: Eivind Husås, Casper Scharning, Even Myren Nybø