FUVO er en av to kandidater til å kapre Norges Fotballforbund sitt nye fotballanlegg

 

NFF har tenkt å bygge et treningsanlegg bestående av to nye baner med naturgress og en kunstgressbane. Tilhørende fasiliteter er også med i planene som vil koste over tresifret antall millioner.  

I FUVOs tilfelle er det tenkt å bygge anlegget på skogsområdet rett ved siden av dagens anlegg. Her planen å bygge to gressbaner med undervarme og en kunstgressbane med undervarme, tilrettelagt for å bygge hall over. Mellom to av banene er det planlagt å bygge tribune, med garderober og andre fasiliteter under. Det er også lagt opp til at det skal være mulig å ha overnatting for aldersbestemte landslag.

Fordelene med FUVO er at det ligger forholdsvis nærme Gardermoen. I tillegg så har man ikke den flystøyen som det er på Olaløkka. Snømengden er også betraktelig mindre. I tillegg er klubben veletablert og har mange allerede å opparbeide fasiliteter.

Ulempen med FUVO er at stedet ikke er regulert, men klubben har vært i kontakt med Nes kommune for å finne en løsning.

 

Anleggssjef Ole Myhrvold i NFF har tidligere uttalt til Eidsvold Blad at ulempene ved Olaløkka er flystøy og at det er snørikt. Forbundskomiteen legger imidlertid vekt på å være nærme flyplassen.En annen positiv side med Olaløkka er at området er regulert, slik at de kan starte arbeidet allerede i høst.F

Dette senteret, som går under Campus Norway, skal være base for både aldersbestemte landslag og A-landslag.

 

Her kan dere lese mer om sakene i både EUB og i Raumnes

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg