Forhåndsinfo før kampen mellom Kløfta og FUVO

Bildet er hentet fra våroppgjøret mellom lagene. En kamp FUVO forøvrig vant 5-2

 

Kløfta – FUVO

Lørdag 25.august kl 17:00

Sted: Bakkedalen kunstgress

FUVO leverte en god forestilling mot serieleder Ull/Kisa2 tidligere denne uken, og må opp på samme nivå skal de slå Kløfta når lagene møtes til dyst lørdag. Nesbuene har fremdeles ikke gitt opp opprykksdrømmen, selv om laget ligger sju poeng bak Ull/Kisa2 med åtte kamper igjen å spille. Det betyr at laget med stor sannsynlighet må vinne resten av kampene, samtidig som Kisa må gå på et par blemmer.

FUVO starter sin første av åtte «cupfinaler» med bortekamp mot Kløfta. En tøff motstander som ligger på 4.plass med 32 poeng, fem poeng bak FUVO på plassen over.

Begge lagene startet årets sesong meget sterkt, spesielt imponerte Kløfta med et hederlig tap i 1.runde i cupen mot LSK og fem strake seiere før de tok turen til Funnefoss gress. Der møtte de veggen for første gang i 2018. FUVO leverte årsbeste og sendte sebrastripene hjem med 5-2 i sekken.

I de to siste mnd har imidlertid begge lagene slitt. FUVO står med tre seiere på de åtte siste, mens Kløfta står med to. De fikk imidlertid en opptur i forrige serierunde da de slo Skedsmo2 med 3-1 på bortebane.

Hjemme på Bakkedalen kunstgress har laget imidlertid vunnet kun en gang siden 15.mai (2-1 mot Fet). Motstander FUVO har på sin side en god bortestatistikk med 7-1-2. Men det er heller ingen tvil om at de leverte en svak forestilling i forrige bortekamp(Strømmen2) og tapte fortjent.

Det er i utgangspunktet en åpen kamp, men en kamp FUVO MÅ vinne skal de fremdeles holde tak i halmstrået som kan gi opprykk.

Kløfta har flere gode spillere, mest kjent er nok Steffen Nystrøm, som har mange års erfaring fra øverste nivå hos både Tromsø og Strømsgodset. I tillegg har de en meget god spiss i Remi Rød, som lenge knivet med Kim Brenna om toppscorertittelen.  Så ble han skadet og Brenna fortsatte å dunke inn mål. Etter 18. serieomganger topper Brenna med 22 seriemål, mens Rød ligger med sine 12 på 4.plass.

FUVO må trolig klare seg uten Fredrik Nilsen, som har brist i ribeinet. Foruten de langtidsskadede så stiller Heiberg med fullt mannskap.

NordicBet har FUVO som favoritter og gir 1,85 igjen pengene, mens det gis igjen 2,55 på Kløfta seier og 4,70 på uavgjort. 

 

Vi tror FUVO stiller med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Baktiar Rzaev, Simen Nordnes, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Armin Sistek og Kim Brenna.  

 

Denne artikkelen er sponset av 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg