Cathrine Wenger sendte R&Å 2 til himmels med sin matchvinnerscoring fire sekunder før slutt

Cathrine Wenger

Cathrine Wenger ble matcvinner i en jevnspilt kamp hvor R&Å 2 lå under med ett mål 1:20 før slutt

R&Å 2 knuste Gjerdrum sist, men reiste til møte med tabellnabo Bøler med kun åtte spillere. Heldigvis skulle de vise seg å være nok i et jevnt og tett oppgjør.

Bøler – R&Å 2 29-30 (14-17)

Emilie Sørby Kløfta fra i strålende spillehumør og allerede etter seks minutter hadde hun dunket inn fem mål og sendt de blåkledde opp i en 1-6 ledelse. R&Å klarte i store deler av første omgangen å holde hjemmelaget på behørig avstand. Bøler var som nærmest to mål bak, men til pause stod det 14-17 til bortelaget.

Vertene spiste seg sakte men sikkert inn i kampen og etter 36 minutter stod det 18-18. Lagene holdt følge til 22-22, før Bøler etter 45 minutter for første gang tok ledelsen. Det siste kvarteret ble tett, men hjemmelaget var stadig ett mål foran. Med litt over to minutter igjen å spille tok Bøler ledelsen 29-28, men dette var en kamp R&Å på ingen måte hadde tenkt å tape. Først utlignet Johanna Nøsterud Hammarstrøm til 29-29, før Cathrine Wenger med fire sekunder igjen å spille banket inn 29-30 til R&Å 2.

Emilie Sørby Kløfta ble kampens store spiller med hele 11 nettkjenninger. Seieren gjorde også sitt til at R&2 klatret fra 8. til 5.plass på tabellen.

Neste kamp for R&Å 2 er søndag 15.mars, hjemme mot Nordstrand 4.

R&Å stilte med følgende lag: Elin Cecilie Martinsen, Lena Helen Skiaker (1), Emma Sundet Andresen (2), Anna-Celine Nordby Hartman (4), Cathrine Wenger (5), Johanna Nøsterud Hammarstrøm (4), Emilie Sørby Kløfta (11) og Mari Sundet Johnsen (3)