Fenstad FK/R&Å J13 tapte toppkampen, men topper fremdeles serien

Bak fra venstre: Sunniva Søreng, Sara Michelle Johnsen,Martine Fjellhaugen Eriksen, Sarah Finstad Hansen

Foran fra venstre:Victoria Myrvang Freltofte, Matilde Wenger, Mia Husås, Frida Aarhus, Vilde Aarhus, Mille Molstad, Stine Fossbråthen

Fenstad FK/R&Å – Skjetten 1-2 (0-2)

Det var mange tilskuere som mandag hadde tatt veien til Fenstad stadion for å heie på de to topplagene. Fenstad FK/R&Å stod med 18 seiere og ett tap før møte med serietoer Skjetten, som for øvrig er det eneste laget som har vunnet over Fenstad FK/R&Å i årets sesong.

Hjemmelaget vant riktignok det første oppgjøret 4-3, men avsluttet vårsesongen med 7-1 tap. Det var derfor to lag som virkelig hadde lyst å vise seg frem denne mandagskvelden.

Det var som i forrige møte Skjetten som startet best med scoring allerede etter 6 minutters spill. Et kvarter senere doblet gjestene ledelsen. Skjetten var det lille hakket vassere foran kassa og kunne gå til pause med 0-2 ledelse.

Etter sidebytte var det mer guts over hjemmelaget. De tok tidlig tak i kampen og tjue minutter før slutt reduserte Sarah Finstad Hansen til 1-2. Fenstad FK/R&Å jaget utligning, kom til flere gode muligheter, men ballen ville ikke inn. Dermed måtte jentene gå av banen et litt surt 1-2 tap for det nest beste laget i serien.

Det gjenstår to kamper av årets sesong. Fenstad FK/R&Å trenger en seier for å være 100% sikre på å vinne serien. Den første muligheten til det er tirsdag 8.oktober, borte mot Ull/Kisa 2. De ligger helt nederst på tabellen, så sjansen for at jentene kan sprette Champagneflasken er rimelig stor.

Vi mottok følgende twittermelding fra Skjetten:

• Takk Fenstad for en artig sesong. Vi hadde hver vår omgang, selv om Skjetten vant til slutt. Gratulerer med 1.plass i serien. Vel fortjent. Vi gleder oss allerede til møter neste sesong. Utrolig gøy med så mange tilskuere på en jenter 13 kamp