Fenstad FK/R&Å Jenter 13 år er SERIEMESTERE

Ull/Kisa 2 – Fenstad FK/R&Å 0-8 (0-2)

Samarbeidsklubben Fenstad FK/R&Å har vært en suksess fra start til slutt i 2019.13-års jentene kunne med seier over Ull/Kisa 2 sikre seg seriemesterskapet med en kamp igjen å spille. Kisa(Team Nes) og Fenstad FK/R&Å har mange spillere som går på samme skole. Det var derfor to spente lag som møttes til kamp på Hvam kunstgress.

Trener Ole Georg Finstad forteller at kampen og spesielt første omgangen bar preg av at jentene kjenner hverandre fra skole. Det var derfor litt høye skuldre i starten av oppgjøret.

• Vi gikk til pause med 2-0 ledelse etter en litt rotete omgang der vi hadde full kontroll bakover. Fikk en god pauseprat hvor vi snakket om at vi måtte begynne å la ballen gå mye mer og være flinkere til å vende spillet.

I andre omgangen satt spillet for Fenstad FK/R&Å veldig bra. De vartet opp med flere gode angrep og skapte veldig mye.

• Jentene leverte en mye bedre andre omgang. Satte 6 fine mål etter mye bra spill. Alt i alt en meget godt gjennomført andre omgang, forteller en stolt trener til Nesfotballen.

Seieren betyr at Fenstad FK/R&Å er seriemestere med en kamp igjen å spille. Sesongen avsluttes søndag 13.oktober med hjemmekamp mot Varpe