Fotball. R&Å3 og FSK spilte uavgjort i årets første treningskamp

R&Å3 – Fenstad SK 3-3 (3-2)

Det ble et jevnt og målrikt oppgjør da 9.divisjonslagene R&Å3 og Fenstad SK møtes til årets første treningskamp på Årnes kunstgras. Vi tok en prat med Stian Olsen hos Fenstad SK, som for tiden operer som fungerende trener/lagleder og spiller.

• Vi bestemte oss fra start å legge linja litt lavt og la R&Å holde litt på ballen. Etter fjorårssesongens møte med R&Å så forventet vi lange ballen i bakrom, men dette så vi lite fra i denne kampen. R&Å spilte seg ut bakfra og brukte lang tid på å komme oppover.

Gjestene fra Brårud klarte flere ganger å bryte ballbanen og kunne fort ledet, men i stedet tok hjemmelaget ledelsen etter 25 minutter da Kristian Flekke Mathiesen ble spilt alene med FSK-keeper Joachim Bøhn. R&Å fortsatte å gønne på og scoret ytterligere to kjappe scoringer etter gjennomspill. Målscorer var Han Kristian Hofsrud og Kristian Flekke Mathiesen.

Etter å ha famlet litt i blinde kom FSK mer med i matchen igjen mot slutten av omgangen. Fem minutter før pause tok Stig Tangen med seg ballen et stykke innpå hjemmelagets banehalvdel, før han sendte kula til nykommer Robin Wollberg, som serverte ballen videre til Jan Niklas Hagen på bakerste, som enkelt satte ballen i nettmaskene. FSK rakk og score nok et mål før pause, også denne gangen ved Hagen. Dermed gikk lagene til pause med 3-2 til R&Å3.

• I pausen gjorde vi noen bytter og prøvde å presse litt høyere. Dette viste seg raskt være et lurt trekk. 2.omgangen var så vidt i gang da Jan Niklas Hagen trillet ballen til Stig Tangen, som utlignet til 3-3, sier Stian Olsen.

2.omgangen bar preg av to lag som begynte å bli tomme for energi. Kampen kunne vippet begge veier, men endte 3-3

• Jeg synes vi løper bra og er fullt på høyde med R&Å3 i andre omgang. Matchen kunne vippet begge veier, men hadde vi hatt marginene med oss i første omgang med stolpetreff og litt sånn, så tror jeg kampen kunne vippet i får fordel. Veldig fornøyd med våre to debutanter i dag, Robin Wollberg og Andre Skogheim, begge nye fra R&Å. Alt i alt så synes jeg vi leverer en bra laginnsats, sier Stian Olsen til Nesfotballen