FSK spilte uavgjort, men har en hånd på 3.plassen

Alexander Holsen og FSK med surt poengtap

Fenstad SK – Rælingen 3 2-2 (2-0)

Fenstad SK har prestert en god sesong og hadde med to kamper igjen å spille et håp om å knipe tredjeplassen i 9.divisjon. Lørdag tok de imot Rælingen 3 til årets siste hjemmekamp på Vestsiden stadion.

Ledet 2-0 til pause

FSK-trener forteller til Nesfotballen at han hjemmelaget startet kampen med å gi Rælingen litt for god tid og plass, som medførte til at FSK-spillerne ble løpende mye imellom.

Laget fra Brårud hadde god kontroll defensivt, og etter en corner var det de som tok ledelsen. André Skogheim fikk dyttet ballen til Jan Niklas Hangen som satte den i hjørnet. Like før pause headet Skogheim inn 2-0 til hjemmelaget.

• Vi var veldig fornøyd med tomålsledelse til pause, forteller treneren.

Vertene startet andre omgangen like bar, men etter en times spill fikk de noen skader, samt at flere begynte å bli slitne. FSK-treneren måtte dermed bytte fire spillere samtidig, noe som gjorde sitt til at de rett og slett byttet seg ut av kampen.

Rælingen 3 med to sene scoringer

Rælingen3 tok over initiativet i kampen og presset på for redusering. Etter 81 minutter satte de inn 1-2, noe som ga de blod på tann. Bortelaget fortsatte å gønne på og med fem minutter igjen å spille får de straffespark som de satte sikkert i nettmaskene bak FSK-keeper Henrik Berntsen. 2-2 ble også resultatet i en match hvor lagene hadde hver sin omgang.

• Vi tar med oss noe positivt og noe negativt fra denne kampen. VI ligger for øyeblikket på 3.plass og det er mest sannsynlig opp til oss selv om vi ender på denne plassen eller ikke. Bøn 2 som ligger på 4.plass møter serieleder Eidsvold Turn 3, og blir resultatet som forventet der, så vinner Turn. Vi både håper og tror at vi tar Sand 2 på Jessheim kunstgress i vår siste kamp, sier en optimistisk FSK-trener til Nesfotballen.

FSK avslutter årets sesong med fredag 11. oktober, borte mot Sand 2

Fenstad SK stilte med følgende tropp: Henrik Berntsen, Marius Melby Johansen, Axel Dybvig, Tom Werner Hagen, Fredrik Hansen Moe, Magnus Kvalness, Danyel Badendyck, Stian Elverhøi, Kenneth Skårerhøgda Larsen, Raymond Haugland, André Skogheim, Raymond Sten Andersen, Simen Olsen, Hans Martin Hofseth, Dennis Martinsen, Alexander Holen, Emil Halvorsen og Jan Niklas Hagen