FUVO 2 vant tross sjansesløseri de luxe

Patrick Dariush åpnet kampen med en fin scoring

6.div   FUVO 2 mot Gjerdrum 2  4-2  (1-0)

FUVO 2 lå likt med Gjerdrum 2 før lagene møttes til kamp onsdag kveld. En kamp hjemmelaget måtte vinne for å fortsatt ha et håp om å ta en av to opprykksplasser i 6.divisjon.

Kun 1-0 til pause etter ni store målsjanser

FUVO 2 viste seg tidlig å være et bedre lag enn gjestene fra Gjerdrum, og det tok heller ikke mange minuttene før man begynte å produsere store målsjanser. Første store kom etter at Jonas Aarhaug kom seg ned på dødlinja og la inn foran boksen til Heine Risvik Paulsen, som ble den første av mange FUVO-spillere til å misbruke en stor sjanse. Rett etterpå traff Eiven Solberg tverrliggeren, og både Sigurd Westby og Emil Holen burde sendt FUVO i ledelsen. Det måtte en Patrick Dariush til får å sende hjemmelaget i føringen. Med en herlig touch curlet han ballen fra skrå vinkel i motsatt hjørne. Da var det spilt 21 minutter og FUVO hadde allerede skapt seks store målsjanser.

Mange trodde at FUVO nå ville få en ketchupeffekt, men den gang ei. Laget fortsatte å misbruke store sjanser og både Sigurd Westby og Sondre Emilsen hadde avslutninger som traff stolpen. Det var nesten ufattelig at vertene gikk til pause med kun ett måls ledelse.

Eiven Solberg med scoring fra midtstreken

Andre omgangen var så vidt i gang da Eiven Solberg kom seg ned til dødlinja og fikk lagt en 45 graders pasning ut til Heine Risvik Paulsen, men det ville seg ikke for Heine denne kvelden. I stedet så utlignet Gjerdrum til 1-1 på sin første målsjanse etter 48 minutter. Eiven Solberg var kun en tverrligger fra å sende FUVO tilbake i ledelsen da han feide av gårde en kanonkule rett fra  avspark. Det skulle imidlertid ikke gå mer enn ett minutt før en dårlig avklaring i Gjerdrum-forsvaret endte hos Heine Risvik Paulsen, som fant Sigurd Westby, som dunket ballen i mål med venstre slegga. 2-1 til hjemmelaget.

FUVO fortsatte å gønne på , men sleit med å punktere matchen. I stedet så rotet man det til i den andre enden. Rot de luxe endte med at Gjerdrum utlignet til 2-2. To mål på totalt en målsjanse må kalles ganske grei uttelling.

Det måtte noe ekstraordinært på å avgjøre matchen. Eiven Solberg fikk en ny mulighet fra midtstreken, og denne gangen gikk ballen i en fin bue over keeper og inn i nettmaskene. Da var det spilt 75 minutter. Det skulle bli ett mål til og dette var også av det fine slaget. Sigurd Westby kjørte karusell med oppasseren sin før han banket ballen kontant i mål til 4-2, som også ble sluttresultatet.

Det var ingen god kamp, men FUVO produserte veldig mange store målsjanser, og det er det viktig å ta med seg. Nå gjelder det bare å jobbe med effektiviteten.

FUVO ligger på 6.plass med 12 poeng, men det er kun tre poeng opp til Skjetten 2 på andre plass. Neste kamp for FUVO2 er nettopp mot Skjetten2 onsdag 29.september

FUVO2 stilte med følgende lag: Kristian Rud, André Jørgensen, Jørn-Erik Sogn, Marius Hegli, Jonas Aarhaug, Eiven Solberg, Patrick Dariush, Heine Risvik Paulsen, Sondre Emilsen, Sigurd Westby og Emil Holen