FUVO 3 tok poeng fra serieleder Kløfta 2

Aleksander Persvangen-Johansen scoret det første målet for FUVO3

FUVO 3 – Kløfta 2  2-2 (1-1)

FUVO 3 feide bunnlaget Enebakk av banen med sifrene 10-0 i forrige hjemmekamp. Mandag var det duket for betydelig tøffere motstand da et ubeseiret Kløfta 2 tok turen til Opakermoen og kamp i 9.divisjon.

FUVO 3 overrasket med å ta ledelsen

Det har vært tøft kampprogram for flere av spillerne som har måtte spille både G19 og seniorfotball for FUVO 2 og 3. Derfor lot man flere spillere få hvile relativt mye i en kamp man ikke hadde de største fortventingene til.  Så feil kan man ta.

Det ble en spennende og morsom kamp i landets laveste divisjon mellom to lag med mange ok fotballspillere. FUVO 3 gikk litt forsiktig ut av startblokkene, men etter et kvarter spill så dro Christian Rodriques Henrikson med seg ballen over på Kløfta sin banehalvdel, så opp og sendte i vei en perfekt ball til Alexander Persvangen-Johansen, som satte på turboen og føyk forbi sin oppasser. Alene med keeper var han kald som en fisk og sendte FUVO 3 i ledelsen 1-0.

Kampen vippet frem og tilbake, men etter 40 minutter fikk Kløfta en corner som Remi Falao Molstad kontant headet inn i nettmaskene.

Kløfta tok ledelsen etter 82 min, men FUVO3 kom tilbake og var også nærmest seieren

Mange trodde at serieleder Kløfta 2 ville ta over matchen i andre omgang, men kampen fortsatte med ok spill og sjanser til begge lag. Mot slutten av kampen strammet FUVO-trener Allan Hegli til det defensive enda ett hakk. Han var nok fornøyd med ett poeng. Med ti minutter igjen å spille så feide Patrick Dariush i vei et kanonskudd, men tverrliggeren stod dessverre i veien for et knallmål. I stedet gikk Kløfta rett opp og scoret.

En god dag på jobben så ut til å ende i et knepent tap, men det ville ikke Martin Nafstad Bjerkestrand ha noe av. Et par minutter etter Kløfta scoringen tok han tok ballen i eget grep og suste gjennom alt og alle før han plasserte ballen sikkert tilside for keeper. 2-2 kunne fort blitt til 3-2 like før slutt etter nydelig klikk-klakk spille inne i Kløfta boksen. Dessverre var ikke avslutningen like god som forspillet og kampen ebbet uten flere scoringer.

Et sterkt resultat av FUVO 3 som påførte Kløfta 2 lagets første poengtap etter seks strake seire. FUVO 3 ligger selv på en solid 4.plass med ni poeng på de seks første matchene.

FUVO3 stilte med følgende lag: Thomas Marsdal, Nicolay Snildal, Andre Jørgensen, Sindre Poll, Fredrik Granberg, Jørn-Erik Sogn, Patrick Dariush, Mantvydas Gecas, Kenneth Codera Marquez Larsen, Alexander Persvangen-Johansen og Christian Rodriques Henrikson.

Benyttede innbyttere: Marius Hegli, Ådne Skogheim, Emil Holen og Martin Nafstad Bjerkestrand