Fire blide målscoere. Nicolai Elton Hauge, Adrian Thaci, Jasman El Boumlali og Mikdad El Boumlali

6.div. FUVO 2 – Leirsund 6-4 (3-1)

Det var duket for storkamp på Opakermoen da serietoer FUVO 2 tok i mot serieleder Leirsund til kamp i 6.divisjon. Begge var uten poengtap og forventingene hos begge lag var at det skulle de også være etter matchen.

To gode lag møttes til kamp

Det var bra tempo fra start i kampen og det var ikke vanskelig å se at dette var to gode lag som begge hadde vunnet alle sine kamper med god margin. Leirsund tøffet seg litt i starten, men 10 minutter ut i kampen endte et innlegg fra Jasman El Boumli via et Leisund hode hos Nicolai Elton Hauge, som banket ballen kontant i nettmaskene. Det betydde samtidig at Elton Hauge fortsetter å score i hver kamp for FUVO 2.  Fem minutter senere fikk FUVO frispark fra 25 meter som Mikdad  Cedra Kaddour curlet via keeper og opp i hjørnet. Klassescoring!

Leirsund reduserte til 3-1 rett før pause

Leirsund hadde mange gode enkeltspillere og spillet bølget frem og tilbake, men igjen så var det FUVO som fant veien til nettmaskene. Denne gangen het målscoreren Jasman El Boumlali. 30 holdt seg til det var tre minutter igjen til pause, da ble en Leirsund spiller felt inne i boksen og dommeren blåste straffe. Henrik Berntsen i FUVO-buret gikk til riktig side og var like ved å ta straffesparket, skuddet var akkurat for hardt og gikk i mål.

Nicolai Elton Hauge sin 7 scoring på fem kamper

FUVO 2 startet andre omgangen best og etter et kvarter spill fikk Nicolai Elton Hauge ballen på høyrekanten. Han dro seg innover og holdt lekestue med sin oppasser før han sendte kula kontant i mål. Hans sjuende scoring for året.  Leirsund svarte med å gå rett i angrep og redusere til 2-4. Målet gjorde at Leirsund spillerne begynte å få troen på poeng og med et kvarter igjen å spille så reduserte de nok en gang. FUVO 2 klarte å samle seg og med tolv minutter igjen å spille så sendte innbyttere Sigurd Westby en nydelig pasning over hodet på motsatt back til Adrian Thaci, som brukte to touch på å legge ballen til rette før han fra kanten av sekstenmeteren klinte ballen i mål. Hjemmelaget var nå i dytten og det i underkant av ett minutt, så var det dags for 6-3. Herman Berg Smith så Marius Hegli komme på et herlig løp 70 metersløp fra sin høyrebackposisjon. Sendte en fin pasning som han sendte videre inn i boksen til Jasman El Boumlali, som bredsidet ballen i mål.

Litt spenning, men forholdsvis god kontroll mot slutten

Mot slutten av kampen presset Leirsund skikkelig på og Henrik Berntsen måtte flere ganger trå til med solide redninger. I tillegg så dukket det to-tre ganger opp en FUVO-forsvarer på streken og fikk dyttet ballen ut fra farlig område. Gjestene fra Leirsund fant veien til nettmaskene en gang til, men det var det. FUVO-spillerne kunne til slutt juble for 6-4 seier og tabelltopp.