FUVO-damene med ny storseier

Anna Edvartsen noterte seg for en scoring da FUVO-damene cruiset inn til ny storseier

3.div damer Aurskog-Høland mot FUVO 2-10 (1-3)

Damelaget til FUVO har levert varene til terningkast 6 så lang i sesongen. Før bortemøte med Aurskog-Høland stod de med tre seiere og 23-2 i målforskjell. Vertene stod med en seier på sine fire første matcher, men da lagene møttes til treningskamp på Opakermoen tidligere i våres så endte oppgjøret 2-2.

Maria Hansen Sloan med sesongens fjerde hat-trick

FUVO-damene dominerte treningskampen, men måtte se Aurskog-Høland utligne til 2-2 helt på tampen. De var sånn sett klare å revansjere seg fra det oppgjøret.  Toppscorer Maria Hansen Sloan sendte gjestene i ledelsen etter 12 minutter og satte inn sitt andre etter 19 og fullførte sitt fjerde hat-trick for sesongen etter 24 minutter. Hun er nå oppe i 16 mål på fire kamper for FUVO.

Tomålsledelse til pause

FUVO var det klart beste laget,  men hjemmelaget holdt ok følge de første 45 minuttene. Med drøyt fem minutter igjen å spille av første omgangen reduserte toppscoreren fra 3.divisjon i 2019, den tidligere landslagspilleren Elene Moseby Torre, til 1-3.

Ketchupeffekt i andre omgang

I andre omgang satte FUVO inn et ekstra gir og dette nivået klarte ikke Aurskog-Høland å svare på. Første dame på målprotokollen i andre omgang var Oda Folmo Myhr og før det var spilt ti minutter så hadde FUVO økt til 1-5 ved Anna Edvardsen.

Oda Folmo Myhr med hat-trick på sju minutter

Det var bare ett lag på banen i andre omgang og etter 69 minutter satte nykommer Kaja Therese Vollen inn sitt første mål for FUVO og lagets sjette. Så var det tid for Oda-show. I løpet av sju minutter(75,77 og 82. minutt) satte hun inn et ekte hat-trick og økte FUVOs ledelse til 1-9. Rett etterpå satte Sarah Finstad Hansen inn det tiende målet, før Aurskog-Høland fikk sitt andre trøstemål for kvelden. Og nær sagt selvfølgelig var det veteranen Elene Moseby Torre som stod for den nettkjenningen.

En solid kamp av FUVO, som cruiser videre fra den ene seieren etter den andre.

FUVO topper tabellen med 12 poeng på fire kamper og er også det eneste laget som ikke har avgitt poeng. Laget avslutter imidlertid vårsesongen med kamper mot lagene som ligger nærmest de på tabellen. Neste match er torsdag 25.mai, borte mot Fjellhamar, før de avslutter våren med hjemmekamp mot Ull/Kisa 2, torsdag 2.juni.