FUVO-damene mistet seieren like før slutt

Et FUVO-lag i meget god form tok mandag kveld imot Sørumsand til kamp på Funnefoss kunstgress. Bygdas flaggskip har fire strake seiere og slo i forrige serierunde laget som lå på 2.plass, men som nå har blitt dyttet ned til 3.plass av FUVO.

I april vant FUVO meget komfortabelt med 7-0, men da lagene møttes igjen i juni, var det Sørumsand som gikk seirende ut av oppgjøret med 4-3. I den kampen ledet FUVO 3-0 etter en halvtime, men tre mål av 3.divisjonens toppscorer, Katrine Nysveen (29 mål) var med på å snu kampen til Sørumsand sin fordel.

FUVO – Sørumsand 2-2 (2-0)

Anna Edvardsen ga FUVO en pangstart på oppgjøret da hun banket ballen i nettmaskene etter en corner i det kampuret gikk inn i kampens tredje minutt. Ti minutter senere landet nok en godt slått corner hos Madelen Dahlstrøm, som doblet ledelsen. Gjestene skapte svært lite de første 45 minuttene og lagene gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse til FUVO.

Etter sidebytte hadde vertene sjansen til å score to-tre mål til,men i stedet så reduserte Sørumsand på en corner som gikk via hanskene på FUVO-keeperen og inn i mål. Da var det spilt 72 minutter. Men det var fortsatt hjemmelaget som hadde grep om kampen, selv om det fra begge veier ble slått mye langt og upresist.Med fem minutter igjen å spille kom gjestene på en sjelden visit som endte i en corner. Den ble slått inn i boksen til en umarkert Ingrid Jødahl Riste, som utlignet til 2-2. Det ble også sluttresultatet i en kamp der FUVO var best og burde avgjort kampen til sin fordel lenge før Sørumsand utlignet .