FUVO og Hvam gutter 9 år med hver sin omgang

Til tonene av Champions League hymnen og med vinking til de fremmøtte supporterne, inntok en spent gjeng med 9-åringer fra FUVO og Hvam den grønne kunstgressmatta på Opakermoen. Når sola i tillegg skinte, så lå alt til rette for en heidundrende fotballkamp mellom to av bygdas mange talentfulle fotballspillere.

Spenningen var til å ta og føle på blant spillere, trenere og ikke minst de mange mammaene og pappaene som hadde stilt seg opp langs den ene sidelinja.  Men tydeligst av alt var spillegleden ungene viste.

Hjemmelaget FUVO kom best i gang og tok ledelsen 1-0, en ledelse som holdt seg hele omgangen. I andre omgang fikk Hvam-gutta litt mer fart på skøytene og scoret etter hvert flere mål.

Lagene hadde hver sin omgang, men da kampens meget gode dommer Anneli Hofstad Jensen blåste i fløyta for siste gang var det Hvam-gutta som kunne juble for seier.