God innsats av Fenstad gutter 11 år mot et meget godt Bøn lag

Høstens sesong braket i gang med bortekamp mot Bøn for Fenstad FK G11.

Med regnbyger og tordenvær i det fjerne, gjorde en spent gjeng seg klare for kamp. Bøn er et svært godt lag, så her må alle være skjerpet, og klare fra start.

Fenstad sjokkåpnet

Fenstad hadde ladet godt gjennom sommeren, og overrasket Bøn. Etter bare noen minutter hadde gutta banket inn 2 mål. Herman Skovereng puttet 1-0. Rett etterpå var samme spiller på farta igjen etter flott forarbeid av Mattis Finstad Hansen. Denne gangen reddet imidlertid keeper, men ga retur, og der var Oskar Aasvangen Nordli og satte inn 2-0. For en start knallstart av Fenstad-gutta.

Fenstad og Bøn spilte samme type fotball, og begge lag imponerte med pasningsspill, høyt tempo og gode avslutninger. Bøn klarte etter hvert å hente inn Fenstad sin ledelse.

Gutta fra Fenstad spilte utrolig godt sammen, og kjempet på hver eneste ball. Med høy innsats skjer det uhell, og en Bøngutt ble felt innenfor 7 meteren, straffe!

Aron Furnes Olijnyk reddet straffe

Fenstad sin sisteskanse hadde kommet godt i gang med kampen, et brudd i armen i vårens siste seriekamp hadde ikke skremt den tøffe keeperen. Aron Furnes Olijnyk sto som en helt, og reddet straffesparket. Wow!!

Kampen fortsatt i høyt tempo, og lagene fulgte hverandre tett, det ble 3-3 og 4-4, etter scoringer av Oskar Aasvangen Nordlie og Hermans Skovereng.

Fenstad har aldri klart å vinne en kamp mot de raske og driblesterke Bøn gutta, og vertene imponerte igjen. De er svært effektive og mot slutten av 2. omgang tok de ledelsen, og før dommeren blåste av til pause var stillingen 7-4 til hjemmelaget.

Møtte et meget godt Bøn lag

Det var noe lavere tempo i 2. omgang, mulig begge lag kjente feriekondisen og varmegradene på kroppen. Allikevel koste publikum seg og heiet begge lag frem, det var utrolig god underholdning. Det ble kjempet til siste minutt, men igjen var det Bøn som strakk det lengste strået og vant kampen. Da dommeren blåste av for siste gang hadde Bøn scoret 9 mål mot Fenstad sine 4.

Fenstad- supporterene var enig om at dette var den beste gressbanen, mot det beste laget, med den beste dommeren hitten til i år, 10 av 10 poeng der! Da er høstens sesong for alvorlig sparket i gang og til helgen venter overnattingscup på Hamar. Den gleder både supportere og spillere seg veldig til.