Gutter 14 år. Haga best i lokaloppgjøret mot R&Å

Det var et litt redusert Haga-lag som stilte til start, pga sykdom var det ingen innbyttere. Bruntrøyene kom imidlertid best i gang og var raskt oppe i en 2-0 ledelse, før gjestene kom ajour. Men Hagaguttene fortsatte bare å kjøre sitt eget spill. God bevegelse både i angrep og forsvar, samt at overganger og trekk satt som det skulle. Dette gav resultater og de bare økte og økte sin ledelse utover i omgangen.  Ved pause stod det 8-5 til Haga.

I pausen fikk bruntrøyene bare en beskjed; fortsett spillet og stress litt ned.

Det var også Haga som scoret først i andre omgang, før Årnes-gutta reduserte 2 ganger. Nærmere kom de aldri. Bruntrøyene spilte rett og slett en knallkamp! Pasninger og trekk satt som det skulle. I forsvar var det god sideforflytning og da var det ikke mye som smalt bak en MEGET god keeper Marius Qvigstad.  Forspranget bare økte og økte og når de meget gode sortklede blåste for full tid, stod det solide 18-10 til Haga på måltavla.