Haga G12 fikk det tøft borte mot Fet

Bildet, fra venstre; Mathias Andreassen, Marius Qvigstad, Benjamin Sefring, Henrik Sakshaug, Wilhelm Gjertsen, Emilio Markussen, Ludvig B. Salamonsen og Daniel Baraas.

Fet – Haga    24-16 (14-9)

Denne lørdagen dro Hagaguttene til Fethallen, hvor de møtte Fet. Haga kom godt i gang, og lå jevnt med hjemmelaget de første minuttene. Etter 13 minutter stod det 8-7 til hjemmelaget. Men da begynte det å butte for bruntrøyene – de klarte ikke å tette bakover i forsvar, og slet med å finne nettmaskene i angrep. Til pause stod det 14-9 til Fet.

I pausen fikk guttene beskjed om raskere bevegelse i forsvar, samt å løpe i lukene bak det offensive Fetforsvaret. Men det var lite som stemte for Haga denne dagen, og Fet fortsatte å øke ledelsen i 2. omgang. 10 minutter ut i 2. omgang, stod det 21-11 til hjemmelaget. Da overtok Hagaguttene mer av spillet, og fikk endelig satt forsvarspillet. Bruntrøyene vant de siste 10 minuttene med 5-3, men sluttresultatet ble 24-16 seier til Fet.

Det var forsvarsspillet som ble den store utfordringen i dag, og guttene har vel aldri sluppet inn så mange mål i en kamp. Men dette satser vi på at snur, og at det gode forsvarspillet de har vist tidligere i år, er tilbake i neste kamp.