Haga ga serietoeren god motstand

Skjetten 4 – Haga 4-1 (2-1)

Haga leverte ifølge våre rapporter en ok match, men det ville seg ikke foran gjestenes mål. Serietoer Skjetten 4 tok ledelsen 1-0 etter 25 minutter, men ti minutter senere ulignet nykommer Andreas Hansen til 1-1. Dessverre scoret hjemmelaget 2-1 rett før pause. Stillingen holdt seg til det 77. minutt, da økte Skjetten 4 til 3-1 og få minutter senere fastsatte de sluttresultatet til 4-1.

Det var allikevel mye positivt å ta med seg inn i serieinnspurten. Lørdag 21.september spiller Haga en meget viktig hjemmekamp mot Frogner, laget som ligger rett foran dem på tabellen. Tapet for Skjetten 4 var det åttende på rad, og skal bruntrøyene ha et håp om å berge plassen, MÅ de slå Frogner.

Haga stilte med følgende lag: Per-Kristian Løkken, Ole Johan Istad, Stian Samuelsen, Robin Amundsen, Håkon Hovland, Trond Rasmussen, Bendik Hovland, Carl Philip Nygaard, Jan-Ivar Olsen og Håkon Vestmo.

Benken: Thomas Øverheim, Andreas Hansen, Sebastian Olsen, Rune Martinsen, Petter Sakshaug, Henning Lucifer Hofoss Frostrud