Haga Gutter 13 leverte mye bra spill i Morsa Cup

Tidlig sesongstart for Haga G13 med Morsa Cup i Moss.

Bildet: Bak f.v.; Marius Qvigstad, Isak Svartangen, Patrik Holmøy, Daniel Gruszczynski, Denis Atanasov. Foran f.v.; Ludvig Bergh Salamonsen, Henrik Sakshaug, Tobias Olsen, Ruben Kværner og Benjamin Sefring.

Det var en spent gjeng som dro nedover lørdag. Ingen håndballtrening/-spilling på 2 måneder.

Møtte Falk HK fra Horten i første kamp. En jevnspilt kamp endte med knappe 15-14 til Falk.  De 2 neste mot Bjørndal IL og Nedre Sigdal ble vunnet komfortabelt.  Siste kamp var mot vertslaget; HK Herulf.

De visste vi at hadde et godt mannskap. Kampen endte også med et 9-16 tap. Men mye positivt å ta med seg.

Første dag ente med 2 tap og 2 seiere. MYE bra spill og veldig morsomt at alle gutta leverte! Det lover godt foran sesongstarten.

Søndag møtte de nok en gang Nedre Sigdal i kvartfinalen.  Det var bruntrøyene som startet best og halvveis ut i omgangen, så både styrte de kampen og ledet med 2 mål. Resten bør glemmes fortest mulig, spesielt fremover på banen. Der var det lite som stemte. Forsvaret og keeper Tobias Olsen fungerte bra, men når de ikke klarer å flytte beina og kaste ball i angrep, blir det ikke mye mål.  Pauseresultatet var 5-5. Sluttresultatet ble 6-9…..

Keeper Tobias Olsen stod en kjempekamp, og hadde en redningprosent på nærmere 60%. Hjalp lite når 19 avslutninger fremover enten gikk rett på keeper, utenfor eller ble avblåst for teknisk feil.

Alt i alt en bra turnering, som frister til gjentagelse. Mye positivt å ta med seg videre i sesongen fra lørdagens kamper.

(Foto og tekst hentet fra Haga sin hjemmeside)