Haga hentet opp to mål, men tapte til slutt

Etter tre seire på de fire første matchene så var Haga oppe og nikket på en super tredjeplass. Etter tapet for Bøn 2 sist, så lå alt til rette for å ta tilbake tredjeplassen da laget søndag tok turen til Skedsmo og møte med klubbens tredjelag, som før matchen stod uten poeng.

9.div   Skedsmo3 – Haga 3-2 (1-0)

Haga startet kampen best og fikk rask tak om midtbanen, men var for ubesluttsomme i den siste tredjedelen. Om Haga spillerne ble slitne eller den tidlige kampstarten (kl 11 på en søndag) gjorde sitt til at laget datt lit mer sammen mot slutten av omgangen skal være usagt.  Skedsmo3 kom ikke til allverdens sjanser, men scoret kampens eneste mål i første omgang.

Fra 0-2 til 2-2 til 3-2 tap

Et kvarter ut i andre omgang økte hjemmelaget til 2-0. Så våknet Haga virkelig til live. Først headet Thor Amund Ringereide inn en godt slått corner fra debutant Andreas Krybelsrud og fem minutter senere utlignet Stian Samuelsen til 2-2 etter perfekt servert innlegg fra John Magnus Bakken.

Bruntrøyene jaget seiersmålet, men stanga stod i veien for Joakim Solberg Hernes. I stedet så kom tilbake og ut av ingenting så tok de tilbake ledelsen. Haga-gutta fortsatte å kjøre kampen og kom til mer enn nok sjanser, men ballen ville ikke inn og kampen ebbet ut med 3-2 seier til Skedsmo 3.

Tapet til tross, Haga ligger fremdeles på en fin 5.plass, med kun tre poeng opp til Rælingen 3 på tredjeplass.

Neste kamp for Haga er søndag 19.september, hjemme mot LSK 4

Haga stilte med følgende lag: Martin Eirick Fajardo Hagen, Stian Samuelsen, Magnus Ruud, Petter Sakshaug, Sondre Solheim Hovind, Isak Tuhus Olsen, Andreas Krybelsrud, Henrik Lie Hansen, John Magnus Bakken, Håvard Kvinge og Thor Amund Ringereide.

Benken: Joakim Solberg Hernes, Tomas Prusevicius, Thomas Tomten-Pedersen og Eirik Karlsen