Bildet: Bak f.v.; Mathilde Andresen Norum, Oline Evjen Røkke, Luna Øyan, Emma Holmøy og Bertine Amundsen. Fremste rad f.v.; Hanne-Marie Belsjø Thorud, Jessica Gran, Henriette Albertsen, Selma Holmøy og Julie Walseth. Liggende foran: Leah Kopperud.

Håndballmiljøet på Haga blomstrer som aldri før, og jenter 11 år(født 2008) er et godt ekspempel på at det er lov å håpe at om noen år så kommer det en landslagspiller fra Haga 🙂

Søndag spiltene jentene to kamper, som begge endte med storseier.

Haga – AFSK 21-9

Første kamp var mot nabo AFSK. Disse kampene pleier å være veldig jevne, og det var det i starten denne gangen også.  Men etterhvert som omgangen skred frem, viste klasseforskjellen seg bare mer og mer.  Gjestene hadde alt sitt spill om en spesiell spiller, mens på Haga leverte hele laget.  Ikke lett å forsvare seg mot dem da.  Ledet solide 13-4 ved pause, og kampen var avgjort for lenge siden.

I den andre omgangen forsatte bare bruntrøyene storspillet. Endte med en 21-9 seier til slutt.

Haga – Fet 21-5

Kamp 2 var også for disse jentene mot Fet IL. Et lag de stort sett har vært bedre enn.  Litt slurvete førsteomgang endte med en 7-4 ledelse til hjemmelaget.

Hagajentene fikk beskjed i pausen om sette opp tempoet og øke konsentrasjonen. Bruntrøyene tok dette til seg og leverte årsbeste i den andre omgangen.  Blåtrøyene ble sendt hjem med et solid tap.  Hele 21-5 endte denne kampen.

Nå er det et par ukers pause pga høstferien, så er jentene klare for nye utfordringer.