Haga jenter 13 år slo topplaget Tveter

Haga – Tveter 17-12 (10-7)

Rett etterpå var det topplaget Tveter som stod på motsatt banehalvdel for det andre J13 laget. Bortelaget stod med kun seire etter jul og var i utgangspunktet en tøff motstander. Også her var det fokus på å sette et godt forsvarsspill og jentene leverte. Haga puttet raskt kampens 2 første mål før lagene resten av omgangen mer eller mindre scorte annenhver gang. Til pause hadde hjemmelaget klart å tilrive seg en tremåls-ledelse.

Andre omgang var spillemessig jevn, helt til Haga scorte 3 raske og gikk fra 13-10 til 16-10 midt i omgangen. Derfra og ut buttet det mer i angrepsspillet for begge lag, men hjemmelaget hadde god kontroll og det endte til slutt 17-12. En meget sterk prestasjon.

For lagledelsen er det morsomt å se at de tingene vi trener på sitter bedre og bedre, og at det er fler og fler spiller som har “knekt koden”. Det er nå 3 seirekamper igjen for sesongen og det blir en meget spennende innspurt.

Haga stilte med følgende lag: Sara Elise Aanerud (keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (1 mål), Patrycja Okonek (4), Amalie Jelstrup Arnstad, Leah Myhrvold Kopperud (1), Mie Linnea Aarhus (2), Oline Evjen Røkke (1), Selma Holmøy (8)