Haga nærmer seg nedrykk

Ring VirrVarr øyeblikkelig

Haga må snarest ta kontakt med tryllekunstneren VirrVarr og be han trylle noe opp av hatten som kan reddet laget fra nedrykk til 9.divisjon. Lørdag gikk trolig det siste håpet man hadde om å redde plassen da man tapte 1-2 hjemme for tabellnabo Frogner. Det hjelper ikke at Haga skapte mest, da motstanderen scorer flest og vinner kampen.

Haga – Frogner 1-2 (0-1)

Gjestene fra Frogner tok ledelsen 0-1 etter 16 minutter. Vondt ble til verre etter en halvtimes spill da Stian Samuelsen pådro seg sitt andre gule kort og fikk med det en tidlig dusj. Med en mann mindre i over en time i en kamp Haga med stor sannsynlighet måtte vinne.

0-1 holdt seg til det var spilt 65 minutter, da satte Andreas Norseth inn Frogner sitt andre for dagen. Haga presset på for redusering, kom til flere gode målsjanser, men måtte vente til det 83 minutt før reduseringen kom. Målscorer for Haga var Andreas Estenstad.

Bruntrøyene satte inn en sluttspurt, trykket på og kom til noen farligheter, men ballen ville ikke inn og kampen ebbet ut med 1-2 tap.

Fire poeng opp til sikker plass – tre kamper igjen å spille

Det betyr at Haga fremdeles ligger helt nederst i 8.divisjon med 6 poeng. Opp til Frogner på plassen over er det fire poeng, det samme er det til 8.plassen som SIF/FUVO3 innehar. Bruntrøyene har igjen tre kamper og må ha minst to lag bak seg for å beholde plassen.

Neste kamp for Haga er lørdag 28.september, borte mot Skogbyga/FUVO3

Haga stilte med følgende lag: Jan-Ivar Olsen, Anders Estenstad, Ole Johan Istad, Stian Samuelsen, Håvard Kvinge, Andreas Hansen, Sebastian Olsen, Trond Rasmussen, Bendik Hovland, Carl Philip Nygaard og Håkon Vestmo.

Benyttede innbyttere: Simen Wethal, Espen Thorvaldsen, Eirik Totland Pettersen, Sondre Aksnes, Petter Sakshaug,Daniel Aleksander Kristiansen Møllegaard og Henning Lucifer Hofoss Frostrud