Håndball: Haga G11 startet 2019 med seier

Bilde bak fra v; Marius Qvigstad, Daniel Baraas, Sebastian B. Olsen, Ludvig B. Salamonsen, Wilhelm Gjertsen. Foran fra v; Max Myrseth, Emilio Markussen, Henrik Sakshaug og Kristoffer Snøtun.

Haga G11 vant 19-15 over Frogner

Hagaguttene rakk en trening på nyåret før første seriekamp, som var borte mot Frogner blå i Tærudhallen. Før kampen gledet guttene seg til å spille, og alle var enige om at de skulle vise hva de er gode for.

Hjemmelaget kom best i gang, og scoret det første målet, men Haga utlignet 10 sekunder senere. Lagene fortsatte å følge hverandre, med Hagaguttene i i føringen. På slutten av første omgang gikk Frogner opp i ledelsen for første gang, til pause viste tavlen 7-6 til hjemmelaget.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å fortsette det gode forsvarsspillet, og være litt mer tålmodige i angrep. 2. omgang begynte bra, og Haga scoret de to første målene. Lagene fortsatte å følge hverandre til det stod 13-13, da var det drøye 7 minutter igjen av kampen.

Det er på slutten i slike jevne kamper, at guttene fra Haga har hatt ufordringer med å stå løpet ut. Men i dag viste de hva de er gode for, og scoret 6 ganger til, og spilte et kjempegodt forsvar, slik at Frogner scoret kun 2 ganger. Hagaguttene kunne til slutt juble over 19-15 seier i årets første kamp.

Ekstra moro var det i dag å se samspillet guttene hadde, samt at alle spillerne hadde minst 2 skudd på mål. Marius Qvigstad stod også en veldig god kamp i mål, med 16 redninger.