Håndball. Haga G11 tapte for Fet

Bildet: Bak f.v.; Fabian Duda, Marius Qvigstad, Ludvig B Salamonsen og Wilhelm Gjertsen. Midten f.v.; Daniel Baraas, Benjamin Sefring og Matthias Andreassen. Liggende foran f.v.; Kristoffer Snøtun og Emilio Markussen.

Fet ble for sterke

Det var en spent gjeng som skulle møte Fet IL søndag morgen.  Kampen startet tregt fremover for begge lag, og spesielt for bruntrøyene. Hjemmelaget tok føringen og ledet 2-0 før gjestene fikk sitt første mål, da hadde det gått over 8 minutter av omgangen.  Forsvaret og keeper Marius Qvigstad fungerte veldig bra, men lite bevegelighet og slurv fremover, gjorde sitt til at Fet kunne holde ledelsen sin ut omgangen. Den varierte mellom 1 og 3 mål.  Ved pause stod det 8-6 til hjemmelaget på tavla.

I pausen ble Hagaguttene enige om å skjerpe angrepsspillet. Skyte bedre og flytte beina mer.

Den andre omgangen startet som den første, hjemmelaget scoret.  Så fulgte lagene hverandre til 8-10, før hjemmelaget stakk ifra. I denne perioden spilte bruntrøyene bra, og kom til mange sjanser. MEN så var det å gjøre som man ble enige om i pausen, nemlig ikke skyte på keeper! På stillingen 8-14 halvveis i omgangen, begynte bruntrøyene å gjøre det de var blitt enige om. Dette gav uttelling, og stillingen var plutselig 11-14 med fire minutter igjen. Dessverre greide ikke gjestene å holde dette ut, så når de sortkledde blåste for full tid stod det 11-18 på lystavla.

En resultat som ikke gjenspeilet nivåforskjellen på lagene.